Harran University DSpace

Filter by: Subject

Login

English Türkçe
  • DSpace Home
  • →
  • Filter by: Subject
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Filter by: Subject

Results Per Page:

Now showing items 1271-1280 of 4160

  • Previous Page
  • Next Page
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Dondurma = Ice cream ; Taurin = Taurine ; İnülin = Inulin (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Dondurma = Ice cream ; Transglutaminaz = Transglutaminase (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Dut = Mulberry ; Pekmez = Grape molasses (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Duyusal değerlendirme = Sensory evaluation ; Lokum = Turkish delight ; Nar = Pomegranate (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Ekmeklik kalitesi = Bread quality ; Nohut unu = Chickpea flour (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Fırında kurutma = Oven drying ; Kırmızı pul biber = Red pepper ; L-askorbik asit = L-ascorbic acid (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Gıda güvenliği = Food safety ; Gıda mikrobiyolojisi = Food microbiology ; Peynir kalitesi = Cheese quality (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Gıda katkı maddeleri = Food additives ; Meyveli yoğurt = Fruit yoghurt ; Stevia = Stevia ; Ürün kalitesi = Product quality (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Keçi sütü = Goat milk ; Koyun sütü = Sheep milk ; Süt proteinleri = Milk proteins ; İnek sütü = Cow milk (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Kırmızı pul biber = Red pepper (1)

Now showing items 1271-1280 of 4160

  • Previous Page
  • Next Page

Search DSpace

Advanced Search

Browse

  • All of DSpace

    • Communities & Collections
    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects

My Account

  • Login
  • Register
DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Theme by   
Contact Us | Send Feedback