Harran Üniversitesi Açık Erişim

Filtre: Konu

Giriş

English Türkçe
  • DSpace Ana Sayfası
  • →
  • Filtre: Konu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Filtre: Konu

Sayfa Başına Sonuç:

Toplam kayıt 4160, listelenen: 1261-1270

  • Önceki Sayfa
  • Sonraki Sayfa
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Antioksidanlar = Antioxidants ; Dondurma = Ice cream ; Pistacia terebinthus = Pistacia terebinthus (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Antosiyaninler = Anthocyanins ; Dut = Mulberry ; Gıda endüstrisi = Food industry ; Karadut = Black mullberry (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Askorbik asit = Ascorbic acid ; Dondurma = Ice cream ; Glükoz oksidaz = Glucose oxidase ; Probiyotik bakteriler = Probiotic bacteria (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Ayran = Yoghurt drink (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Ayran = Yoghurt drink ; Transglutaminaz = Transglutaminase (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Beyaz peynir = White cheese (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Beyaz peynir = White cheese ; Bifidobacterium bifidum = Bifidobacterium bifidum ; Kalite = Quality ; Probiyotikler = Probiotics (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Beyaz peynir = White cheese ; Kimozin = Chymosin (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Buğday = Wheat ; Makarnalık buğday = Durum wheat (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Dondurma = Ice cream ; Stevia = Stevia ; Tatlandırıcılar = Sweeteners ; Ürün kalitesi = Product quality (1)

Toplam kayıt 4160, listelenen: 1261-1270

  • Önceki Sayfa
  • Sonraki Sayfa

DSpace'de Ara

Gelişmiş Arama

Göz at

  • Tüm DSpace

    • Bölümler & Koleksiyonlar
    • Tarihe Göre
    • Yazara Göre
    • Başlığa Göre
    • Konuya Göre

Hesabım

  • Giriş
  • Kayıt
DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Theme by   
İletişim | Geri Bildirim