Harran Üniversitesi Açık Erişim
Filtre: Konu
Giriş
English
Türkçe
DSpace Ana Sayfası
→
Filtre: Konu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Filtre: Konu
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Toplam kayıt 4160, listelenen: 1261-1270
Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Antioksidanlar = Antioxidants ; Dondurma = Ice cream ; Pistacia terebinthus = Pistacia terebinthus (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Antosiyaninler = Anthocyanins ; Dut = Mulberry ; Gıda endüstrisi = Food industry ; Karadut = Black mullberry (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Askorbik asit = Ascorbic acid ; Dondurma = Ice cream ; Glükoz oksidaz = Glucose oxidase ; Probiyotik bakteriler = Probiotic bacteria (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Ayran = Yoghurt drink (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Ayran = Yoghurt drink ; Transglutaminaz = Transglutaminase (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Beyaz peynir = White cheese (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Beyaz peynir = White cheese ; Bifidobacterium bifidum = Bifidobacterium bifidum ; Kalite = Quality ; Probiyotikler = Probiotics (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Beyaz peynir = White cheese ; Kimozin = Chymosin (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Buğday = Wheat ; Makarnalık buğday = Durum wheat (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Dondurma = Ice cream ; Stevia = Stevia ; Tatlandırıcılar = Sweeteners ; Ürün kalitesi = Product quality (1)
Toplam kayıt 4160, listelenen: 1261-1270
Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa
DSpace'de Ara
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt