Harran Üniversitesi Açık Erişim
Filtre: Konu
Giriş
English
Türkçe
DSpace Ana Sayfası
→
Filtre: Konu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Filtre: Konu
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Toplam kayıt 3818, listelenen: 1161-1170
Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Keçi sütü = Goat milk ; Koyun sütü = Sheep milk ; Süt proteinleri = Milk proteins ; İnek sütü = Cow milk (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Kırmızı pul biber = Red pepper (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Kırmızıbiber = Paprika (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:L-laktik asit = L-lactic acid ; Moleküler tanı = Molecular identification ; Proteoliz = Proteolysis ; Starter kültür = Starter culture ; Urfa peyniri = Urfa cheese (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Makarnalık buğday = Durum wheat (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Meyveli yoğurt = Fruit yoghurt ; Nar = Pomegranate ; Nar çekirdeği = Pomegranate seed ; Prebiyotikler = Prebiotics ; Probiyotik bakteriler = Probiotic bacteria ; Probiyotikler = Probiotics (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Nar = Pomegranate ; İnce tabaka = Thin layer (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Pekmez = Grape molasses ; Yöresel mutfak = Local cuisine ; Yöresel ürün = Local product (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Pirinç-bitki = Rice ; Yabancı madde katkısı = Adulteration (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Simplesse = Simplesse ; Yağ yerine geçen maddeler = Fat replacers ; Yoğurt = Yoghurt (1)
Toplam kayıt 3818, listelenen: 1161-1170
Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa
DSpace'de Ara
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt