Harran Üniversitesi Açık Erişim
Filtre: Konu
Giriş
English
Türkçe
DSpace Ana Sayfası
→
Filtre: Konu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Filtre: Konu
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Toplam kayıt 3818, listelenen: 1151-1160
Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Buğday = Wheat ; Makarnalık buğday = Durum wheat (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Dondurma = Ice cream ; Stevia = Stevia ; Tatlandırıcılar = Sweeteners ; Ürün kalitesi = Product quality (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Dondurma = Ice cream ; Taurin = Taurine ; İnülin = Inulin (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Dondurma = Ice cream ; Transglutaminaz = Transglutaminase (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Dut = Mulberry ; Pekmez = Grape molasses (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Duyusal değerlendirme = Sensory evaluation ; Lokum = Turkish delight ; Nar = Pomegranate (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Ekmeklik kalitesi = Bread quality ; Nohut unu = Chickpea flour (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Fırında kurutma = Oven drying ; Kırmızı pul biber = Red pepper ; L-askorbik asit = L-ascorbic acid (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Gıda güvenliği = Food safety ; Gıda mikrobiyolojisi = Food microbiology ; Peynir kalitesi = Cheese quality (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Gıda katkı maddeleri = Food additives ; Meyveli yoğurt = Fruit yoghurt ; Stevia = Stevia ; Ürün kalitesi = Product quality (1)
Toplam kayıt 3818, listelenen: 1151-1160
Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa
DSpace'de Ara
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt