Harran University DSpace

Filter by: Subject

Login

English Türkçe
  • DSpace Home
  • →
  • Filter by: Subject
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Filter by: Subject

Results Per Page:

Now showing items 1281-1290 of 4160

  • Previous Page
  • Next Page
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Kırmızıbiber = Paprika (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:L-laktik asit = L-lactic acid ; Moleküler tanı = Molecular identification ; Proteoliz = Proteolysis ; Starter kültür = Starter culture ; Urfa peyniri = Urfa cheese (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Makarnalık buğday = Durum wheat (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Meyveli yoğurt = Fruit yoghurt ; Nar = Pomegranate ; Nar çekirdeği = Pomegranate seed ; Prebiyotikler = Prebiotics ; Probiyotik bakteriler = Probiotic bacteria ; Probiyotikler = Probiotics (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Nar = Pomegranate ; İnce tabaka = Thin layer (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Pekmez = Grape molasses ; Yöresel mutfak = Local cuisine ; Yöresel ürün = Local product (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Pirinç-bitki = Rice ; Yabancı madde katkısı = Adulteration (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Simplesse = Simplesse ; Yağ yerine geçen maddeler = Fat replacers ; Yoğurt = Yoghurt (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Tekstüre işlemi = Texturing ; Transglutaminaz = Transglutaminase ; Yoğurt = Yoghurt (1)
H. pylori, AMP, SEM, Bicarinalin , synergistic activity (1)

Now showing items 1281-1290 of 4160

  • Previous Page
  • Next Page

Search DSpace

Advanced Search

Browse

  • All of DSpace

    • Communities & Collections
    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects

My Account

  • Login
  • Register
DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Theme by   
Contact Us | Send Feedback