Harran University DSpace
Filter by: Subject
Login
English
Türkçe
DSpace Home
→
Filter by: Subject
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Filter by: Subject
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Now showing items 1161-1170 of 3818
Previous Page
Next Page
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Keçi sütü = Goat milk ; Koyun sütü = Sheep milk ; Süt proteinleri = Milk proteins ; İnek sütü = Cow milk (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Kırmızı pul biber = Red pepper (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Kırmızıbiber = Paprika (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:L-laktik asit = L-lactic acid ; Moleküler tanı = Molecular identification ; Proteoliz = Proteolysis ; Starter kültür = Starter culture ; Urfa peyniri = Urfa cheese (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Makarnalık buğday = Durum wheat (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Meyveli yoğurt = Fruit yoghurt ; Nar = Pomegranate ; Nar çekirdeği = Pomegranate seed ; Prebiyotikler = Prebiotics ; Probiyotik bakteriler = Probiotic bacteria ; Probiyotikler = Probiotics (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Nar = Pomegranate ; İnce tabaka = Thin layer (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Pekmez = Grape molasses ; Yöresel mutfak = Local cuisine ; Yöresel ürün = Local product (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Pirinç-bitki = Rice ; Yabancı madde katkısı = Adulteration (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Simplesse = Simplesse ; Yağ yerine geçen maddeler = Fat replacers ; Yoğurt = Yoghurt (1)
Now showing items 1161-1170 of 3818
Previous Page
Next Page
Search DSpace
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register