Harran Üniversitesi Açık Erişim
Ara
Giriş
English
Türkçe
DSpace Ana Sayfası
→
Enstitüler
→
Fen Bilimleri Enstitüsü
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Filtreler
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Güncel Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Yeni Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Fen Bilimleri Enstitüsü: Koleksiyon için toplam 9 sonuç üzerinden gösterilen 9 öğe.
(0.031 saniye)
Toplam kayıt 9, listelenen: 1-9
1
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Geleneksel peynirlerin üretimine uygun doğal starter kültürlerin üretimi ile bu kültürlerin laktik asit bakteri floralarının tanımlanması ve karakterizasyonu / Microbiological characteristics of traditional starter cultures and identification and characterization of lactic acid bacterial flora of these cultures
ŞENOCAK SORAN, GÜLTEN
(
2018
)
Oryctolagus cuniculus kimozin geninin Pichia pastoris'te ekspresyonunun optimizasyonu / Optimization of Oryctolagus cuniculus chymosin gene expression in Pichia pastoris
ALİHANOĞLU, SELİN
(
2018
)
Yağı azaltılmış dondurma üretiminde yağ ikamesi olarak mikrobiyal transglutaminazdan (MTG) yararlanma olanakları / The possibilities of the usage of microbial transglutaminase (MTF) enzyme as a fat substitude in reduced fat ice cream production
KUTLU, HAKKI BURA
(
2018
)
Ardahan il ve ilçelerinde satışa sunulan çeçil (civil) peynirlerinin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri ile proteoliz düzeylerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma / A research on the microbiological andchemical properties with determination of proteolysis level of cecil (civil) cheeses sold in Ardahan markets
YENİYOL, ERDEM
(
2018
)
Kabuk soymanın buğdayın bazı kalite özellikleri ile toplam fenolik madde ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi / Effects of wheat pearling on some quality characteristics of wheat and amount of total phenolic matter and antioxidant activity
UYSAL, MERVE
(
2018
)
Şanlıurfa'da satışa sunulan farklı tür sütlerden üretilen Şanlıurfa sadeyağlarının (Urfa yağı) kalite karakteristiklerinin belirlenmesi / Determination of quality characteristics of Sanliurfa beefs (Urfa oil) produced from different type miles presented in Sanliurfa
YOKUŞ, DİLEK
(
2018
)
Depolama sıcaklığı ve zeytinyağı ilavesinin isot (Urfa biberi) ve kırmızı pul biberin bazı özellikleri üzerine etkisi / The effect of storage temperature and olive oil on the properties of isot and red pepper flakes
ÇETİNER, ESRA
(
2018
)
Nohudun erişte kalitesine etkisi / Effect of chickpea on quality of noodles
KAYA, AYŞEGÜL
(
2018
)
Kayısıda kullanılan bazı pestisitlerin farklı işleme yöntemleri sonrasında kalıntı durumunun belirlenmesi / Determination of residues levels of some pesticides used on apricots after different processing techniques
ERBEY, ÖZNUR
(
2018
)
Toplam kayıt 9, listelenen: 1-9
1
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt
Keşif
Yazar
ALİHANOĞLU, SELİN (1)
ERBEY, ÖZNUR (1)
KAYA, AYŞEGÜL (1)
KUTLU, HAKKI BURA (1)
UYSAL, MERVE (1)
YENİYOL, ERDEM (1)
YOKUŞ, DİLEK (1)
ÇETİNER, ESRA (1)
ŞENOCAK SORAN, GÜLTEN (1)
Konu
Gıda Mühendisliği = Food Engineering (9)
... Daha Fazla
Yayın Tarihi
2018 (9)
Mevcut Dosya(lar)
Evet (9)