Harran Üniversitesi Açık Erişim
Ara
Giriş
English
Türkçe
DSpace Ana Sayfası
→
Enstitüler
→
Fen Bilimleri Enstitüsü
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Filtreler
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Güncel Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Yeni Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Fen Bilimleri Enstitüsü: Koleksiyon için toplam 2 sonuç üzerinden gösterilen 2 öğe.
(0.0 saniye)
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
1
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Farklı kurutma metodlarının pul biber kalitesi ve kurutma kinetiği üzerine etkisi / The effect of drying methods on the drying kinetics and quality of red pepper
DAĞHAN, ŞAHABETTİN
(
2015
)
Şanlıurfa (C. annuum L.) ve Kahramanmaraş (C. frutescens L.) biber tohumlarından soğuk pres tekniğiyle yağ eldesi ve kalite özelliklerinin belirlenmesi / Oil extraction from Şanlıurfa (C. annum L.) and Kahramanmaraş (C. frutescens L.) pepper seeds by cold press technique and determination of quality features
DAĞHAN, ŞAHABETTİN
(
2019
)
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
1
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt
Keşif
Yazar
DAĞHAN, ŞAHABETTİN (2)
Konu
Gıda Mühendisliği = Food Engineering (1)
Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Fırında kurutma = Oven drying ; Kırmızı pul biber = Red pepper ; L-askorbik asit = L-ascorbic acid (1)
... Daha Fazla
Yayın Tarihi
2015 (1)
2019 (1)
Mevcut Dosya(lar)
Evet (2)