Harran University DSpace
Search
Login
English
Türkçe
DSpace Home
→
Enstitüler
→
Fen Bilimleri Enstitüsü
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 64 results for collection: Fen Bilimleri Enstitüsü.
(0.046 seconds)
Now showing items 1-10 of 64
1
2
3
4
. . .
7
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Krem yapılı antepfıstığı ezmesi üretiminde antepfıstığı miktarının ve depolama koşullarının ürün kalitesi üzerine etkileri / The effects of the pistachio quantity and the storage conditions on the quality of the spreadable pistachio nut paste
GAMLI, ÖMER FARUK
(
2009
)
Menengiç ve bazı sert kabuklu meyve dış kabuklarına ait ekstraktların antimikrobiyal ve antioksidan özelliklerinin belirlenmesi ve meyveli yoğurt üretiminde kullanımı / Determination of Menengiç and some nuts husk's antimicrobial and antioxcidant properties and use in fruit yogurt productions
DOĞAN, CEMHAN
(
2016
)
Geleneksel Diyarbakır örgü peynirinin karakteristik özelliklerinin tespit edilmesi ve gıda güvenliği açısından değerlendirilmesi / Characteristic properties of the traditional Di̇yarbakır örgü cheese and evaluation in terms of the food safety
HATİPOĞLU, ABDULKERİM
(
2014
)
Geleneksel peynirlerin üretimine uygun doğal starter kültürlerin üretimi ile bu kültürlerin laktik asit bakteri floralarının tanımlanması ve karakterizasyonu / Microbiological characteristics of traditional starter cultures and identification and characterization of lactic acid bacterial flora of these cultures
ŞENOCAK SORAN, GÜLTEN
(
2018
)
İstiridye mantarından (Pleurotus ostreatus) mantar tozu ve cips üretiminin optimizasyonu / Optimization of mushroom powder and chips production from the oyster mushroom (Pleurotus ostreatus)
DOĞAN, NURCAN
(
2016
)
Oryctolagus cuniculus kimozin geninin Pichia pastoris'te ekspresyonunun optimizasyonu / Optimization of Oryctolagus cuniculus chymosin gene expression in Pichia pastoris
ALİHANOĞLU, SELİN
(
2018
)
Güneydoğu Anadolu bölgesi koşullarında geliştirilen bazı ekmeklik buğday (Triticum aestivum L.) hatları ile yetiştirilen bazı buğday çeşitlerinin kalite özelliklerinin araştırılması / An investigation on the quality characteristics of some bread wheat advanced (Triticum aestivum L.)lines and wheat varieties grown under Souteastern Anatolia
MENDERİS, MEHMET
(
2006
)
Güneydoğu Anadolu bölgesi koşullarında geliştirilen bazı ekmeklik buğday (Triticum aestivum L.) hatları ile yetiştirilen bazı buğday çeşitlerinin kalite özelliklerinin araştırılması / An investigation on the quality characteristics of some bread wheat advanced (Triticum aestivum L.)lines and wheat varieties grown under Souteastern Anatolia
MENDERİS, MEHMET
(
2006
)
Probiyotik karakterli Lactobacillus acidophilus LA-5 ve Bifidobacterium bifidum BB-12'nin kaşar peynirinde haşlama ve kuru tuzlama işlemlerine karşı dirençlerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma / A study on viability of Lactobacillus acidophilus LA-5 and Bifidobacterium bifidum BB-12 against scalding and dry salting during kaşar cheese-making
UZUN, YAKUP SALİH
(
2006
)
Yağ içeriği ayarlanmış sütlerden ekzopolisakkarit üreten kültürlerle üretilen stirred yoğurtların bazı özellikleri / Some properties of stirred type yoghurts made from milk with adjusted fat content and added with exopolysaccharides-producing starter cultures
KORKMAZ, AZİZ
(
2006
)
Now showing items 1-10 of 64
1
2
3
4
. . .
7
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
KESKİN, BİLAL (2)
MENDERİS, MEHMET (2)
AKBAL, ZEYNEP (1)
AKYAR, GÜLBAHAR (1)
AL, SÜMEYRA (1)
ALİHANOĞLU, SELİN (1)
ALOĞLU, FETHİYE ŞEBNEM (1)
ALSATAF, SEBA (1)
AVKAN, FİRDEVS (1)
BADILLI, ABUZER GAFFAR (1)
... View More
Subject
Gıda Mühendisliği = Food Engineering (64)
... View More
Date Issued
2010 - 2020 (56)
2005 - 2009 (8)
Has File(s)
Yes (64)