Harran Üniversitesi Açık Erişim

Yağsız yoğurtlarda transglutaminaz enzimi kullanımının yoğurdun tekstürel özellikleri üzerine etkileri / Effects of transglutaminase on textural properties of non-fat yoghurt

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author KIRMACI, HÜSEYİN AVNİ
dc.date.accessioned 2019-06-27T06:20:36Z
dc.date.available 2019-06-27T06:20:36Z
dc.date.issued 2005
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11513/817
dc.language.iso tr en_US
dc.subject Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Tekstüre işlemi = Texturing ; Transglutaminaz = Transglutaminase ; Yoğurt = Yoghurt en_US
dc.title Yağsız yoğurtlarda transglutaminaz enzimi kullanımının yoğurdun tekstürel özellikleri üzerine etkileri / Effects of transglutaminase on textural properties of non-fat yoghurt en_US
dc.type Thesis en_US


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster