Harran Üniversitesi Açık Erişim

Şanlıurfa yöresine özgü tırnaklı (düz) ekmeklerde bazı katkı maddelerinin ekmek kalitesine etkileri üzerine bir araştırma / A research on the effects of some additives on bread quality of "tirnakli (flat) ekmek" native to Şanliurfa

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author KÖTEN, MEHMET
dc.date.accessioned 2019-06-26T13:40:56Z
dc.date.available 2019-06-26T13:40:56Z
dc.date.issued 2005
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11513/801
dc.language.iso tr en_US
dc.subject Gıda Mühendisliği = Food Engineering en_US
dc.title Şanlıurfa yöresine özgü tırnaklı (düz) ekmeklerde bazı katkı maddelerinin ekmek kalitesine etkileri üzerine bir araştırma / A research on the effects of some additives on bread quality of "tirnakli (flat) ekmek" native to Şanliurfa en_US
dc.type Thesis en_US


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster