Harran Üniversitesi Açık Erişim

Koyun sütünden üretilen beyaz peynirlerde yağ ikame maddeleri kullanım olanaklarının araştırılması / Investıgation of fat replacers in the use of white cheese which were produced from sheep milk

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author KIRMACI, ZUHAL
dc.date.accessioned 2019-06-26T13:35:51Z
dc.date.available 2019-06-26T13:35:51Z
dc.date.issued 2006
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11513/789
dc.language.iso tr en_US
dc.subject Konu:Gıda Mühendisliği = Food EngineeringDizin:Beyaz peynir = White cheese ; Koyun sütü = Sheep milk ; Yağ yerine geçen maddeler = Fat replacers en_US
dc.title Koyun sütünden üretilen beyaz peynirlerde yağ ikame maddeleri kullanım olanaklarının araştırılması / Investıgation of fat replacers in the use of white cheese which were produced from sheep milk en_US
dc.type Thesis en_US


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster