Harran Üniversitesi Açık Erişim

BEYAZ PEYNİR ÜRETİMİNDE Lactobacillus acidophilus VE Bifidobacterium bifidum'dan YARARLANMA OLANAKLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Yılmaztekin, Murat
dc.date.accessioned 2023-06-15T07:57:20Z
dc.date.available 2023-06-15T07:57:20Z
dc.date.issued 2001
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11513/3124
dc.language.iso tr en_US
dc.subject Beyaz peynir,üretim en_US
dc.title BEYAZ PEYNİR ÜRETİMİNDE Lactobacillus acidophilus VE Bifidobacterium bifidum'dan YARARLANMA OLANAKLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA en_US
dc.type Thesis en_US


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster