Harran Üniversitesi Açık Erişim
Ara
Giriş
English
Türkçe
DSpace Ana Sayfası
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Ara:
Tüm DSpace
Enstitüler
Fakülteler
Kitaplar
Meslek Yüksek Okulları
Yüksekokullar
Filtreler
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Güncel Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Yeni Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Toplam 4 sonuç üzerinden gösterilen 4
(0.016 saniye)
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
1
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Menengiç ve bazı sert kabuklu meyve dış kabuklarına ait ekstraktların antimikrobiyal ve antioksidan özelliklerinin belirlenmesi ve meyveli yoğurt üretiminde kullanımı / Determination of Menengiç and some nuts husk's antimicrobial and antioxcidant properties and use in fruit yogurt productions
DOĞAN, CEMHAN
(
2016
)
İstiridye mantarından (Pleurotus ostreatus) mantar tozu ve cips üretiminin optimizasyonu / Optimization of mushroom powder and chips production from the oyster mushroom (Pleurotus ostreatus)
DOĞAN, NURCAN
(
2016
)
Melengiç (Pistacia terebinthus), buttum (Pistacia khinjuk) ve antepfıstığı (Pistacia vera) meyvelerinde kurutmanın bazı meyve özellikleri üzerine etkisi / Effect of drying on some properties of terebinth (Pistacia terebinthus), betoum (Pistacia khinjuk) and pistachio (Pistacia vera) fruits
POLAT, SEYFETTİN
(
2016
)
Melissa bitki ekstraktının dondurma üretiminde kullanım imkanının araştırılması / Investigation of possible use of Melissa officinalis extract in ice cream production
ÇINAR, MESUT
(
2016
)
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
1
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt
Keşif
Yazar
DOĞAN, CEMHAN (1)
DOĞAN, NURCAN (1)
POLAT, SEYFETTİN (1)
ÇINAR, MESUT (1)
Konu
Gıda Mühendisliği = Food Engineering (4)
... Daha Fazla
Yayın Tarihi
2016 (4)
Mevcut Dosya(lar)
Evet (4)