Harran Üniversitesi Açık Erişim
Ara
Giriş
English
Türkçe
DSpace Ana Sayfası
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Ara:
Tüm DSpace
Enstitüler
Fakülteler
Kitaplar
Meslek Yüksek Okulları
Yüksekokullar
Filtreler
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Güncel Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Yeni Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Toplam 5 sonuç üzerinden gösterilen 5
(0.016 saniye)
Toplam kayıt 5, listelenen: 1-5
1
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Peynir altı suyu tozu ve turunç ekstresi ilavesinin probiyotik yoğurtların bazı özelliklerine etkilerinin araştırılması / Investigation of the effects of addition of whey powder (Past) and bitter orange extract on the some properties of probiotic yogurt
ÇEVİK, GÜLÇİN
(
2013
)
Farklı üretim teknikleri ile üretilmiş nar pestilinde kurutma kinetiği, fenolik ve antosiyanin bileşiminin belirlenmesi / Determination of drying kinetics, phenolic and anthocyanin contents of pomegranate fruit pestil produced by different techniques
YÜKSEKKAYA, SULTAN
(
2013
)
Askorbik asit ve çilek ilavesinin probiyotik fermente süt içeceğinin bazı özellikleri üzerine etkileri / Ascorbic acid and its effect on some properties of strawberry fermented milk drink probiotic supplementation
BALCIOĞLU, HALİL
(
2013
)
Yoğurt üretiminde nane (Mentha species) ve kekik (Thymus vulgaris) ekstrelerinin kullanım olanaklarının araştırılması / The production of the yogurt investigating to mint (Mentha species) and thyme (Thymus vulgaris) extract usage possibilities
AKBAL, ZEYNEP
(
2013
)
Farklı oranlarda β-glukon ve inilün ilavesinin kayısılı probiyotik fermente süt içeceğinin bazı özelliklerine etkileri / The effect of adition of different amounts of inulin and oats fibre on the properties of probiotik fermented milk beverage with apricot
FERLİARSLAN, İSMET
(
2013
)
Toplam kayıt 5, listelenen: 1-5
1
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt
Keşif
Yazar
AKBAL, ZEYNEP (1)
BALCIOĞLU, HALİL (1)
FERLİARSLAN, İSMET (1)
YÜKSEKKAYA, SULTAN (1)
ÇEVİK, GÜLÇİN (1)
Konu
Gıda Mühendisliği = Food Engineering (5)
... Daha Fazla
Yayın Tarihi
2013 (5)
Mevcut Dosya(lar)
Evet (5)