Harran University DSpace
Search
Login
English
Türkçe
DSpace Home
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Search:
All of DSpace
Enstitüler
Fakülteler
Kitaplar
Meslek Yüksek Okulları
Yüksekokullar
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 8 out of a total of 8 results.
(0.031 seconds)
Now showing items 1-8 of 8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Krem yapılı antepfıstığı ezmesi üretiminde antepfıstığı miktarının ve depolama koşullarının ürün kalitesi üzerine etkileri / The effects of the pistachio quantity and the storage conditions on the quality of the spreadable pistachio nut paste
GAMLI, ÖMER FARUK
(
2009
)
Güneydoğu Anadolu bölgesi koşullarında geliştirilen bazı ekmeklik buğday (Triticum aestivum L.) hatları ile yetiştirilen bazı buğday çeşitlerinin kalite özelliklerinin araştırılması / An investigation on the quality characteristics of some bread wheat advanced (Triticum aestivum L.)lines and wheat varieties grown under Souteastern Anatolia
MENDERİS, MEHMET
(
2006
)
Güneydoğu Anadolu bölgesi koşullarında geliştirilen bazı ekmeklik buğday (Triticum aestivum L.) hatları ile yetiştirilen bazı buğday çeşitlerinin kalite özelliklerinin araştırılması / An investigation on the quality characteristics of some bread wheat advanced (Triticum aestivum L.)lines and wheat varieties grown under Souteastern Anatolia
MENDERİS, MEHMET
(
2006
)
Probiyotik karakterli Lactobacillus acidophilus LA-5 ve Bifidobacterium bifidum BB-12'nin kaşar peynirinde haşlama ve kuru tuzlama işlemlerine karşı dirençlerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma / A study on viability of Lactobacillus acidophilus LA-5 and Bifidobacterium bifidum BB-12 against scalding and dry salting during kaşar cheese-making
UZUN, YAKUP SALİH
(
2006
)
Yağ içeriği ayarlanmış sütlerden ekzopolisakkarit üreten kültürlerle üretilen stirred yoğurtların bazı özellikleri / Some properties of stirred type yoghurts made from milk with adjusted fat content and added with exopolysaccharides-producing starter cultures
KORKMAZ, AZİZ
(
2006
)
Şanlıurfa yöresine özgü tırnaklı (düz) ekmeklerde bazı katkı maddelerinin ekmek kalitesine etkileri üzerine bir araştırma / A research on the effects of some additives on bread quality of "tirnakli (flat) ekmek" native to Şanliurfa
KÖTEN, MEHMET
(
2005
)
Sodyum aljinatla kapsüllenmiş bazı probiyotik bakterilerin stirred tip meyveli yoğurtlarda ve ın vitro koşullarda canlı kalma sürelerinin araştırılması / Research on the survivability of some probiotic cultures which are encapsulated with sodium alginate in stirred type fruit yogurts and in vitro conditions
EREN, LEYLA
(
2009
)
Farklı sıcaklıklarda depolanan Urfa peynirinin raf ömrünün tehlike analizi yöntemi ile saptanması / Estimating the shelf-life of Urfa cheeses ripened at different temperatures and in different brine concentrations by hazard analysis
DEMİREL, MUSTAFA
(
2009
)
Now showing items 1-8 of 8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
MENDERİS, MEHMET (2)
DEMİREL, MUSTAFA (1)
EREN, LEYLA (1)
GAMLI, ÖMER FARUK (1)
KORKMAZ, AZİZ (1)
KÖTEN, MEHMET (1)
UZUN, YAKUP SALİH (1)
Subject
Gıda Mühendisliği = Food Engineering (8)
... View More
Date Issued
2006 (4)
2009 (3)
2005 (1)
Has File(s)
Yes (8)