Harran Üniversitesi Açık Erişim
Ara
Giriş
English
Türkçe
DSpace Ana Sayfası
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Ara:
Tüm DSpace
Enstitüler
Fakülteler
Kitaplar
Meslek Yüksek Okulları
Yüksekokullar
Filtreler
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Güncel Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Yeni Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Toplam 8 sonuç üzerinden gösterilen 8
(0.015 saniye)
Toplam kayıt 8, listelenen: 1-8
1
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Yağı azaltılmış fonksiyonel dondurma üretiminde süt tozu yerine nohut ununun kullanılabilme olanaklarının araştırılması / Investigation of possibilities of chickpea flour usage opportunities instead of milk powder in reduced fat functional ice cream production
BADILLI, ABUZER GAFFAR
(
2020
)
Dondurma üretiminde süt tozuna ikame olarak bezelye protein izolatı kullanım olanakları / Usage of pea protein isolate instead of milk powder in ice cream production
AVKAN, FİRDEVS
(
2020
)
Trüf mantarı (Tuber aestivum) Aroma ve Ekstresinin Mikro ve Nanoenkapsülasyonu / Nanoencapsulation and Micro of Truffle (Tuber aestivum) Aroma and Extract
AL, SÜMEYRA
(
2020
)
Sürgün dönemi ve çeşidin çay ve demin mineral madde içeriğine etkisinin belirlenmesi / Determination of the impact of harvest and the variety of tea and infusion on mineral matter contents
KIZIL, İBRAHİM
(
2020
)
Nar dokularından elde edilen ekstraktların biyolojik ve antimikrobiyal aktiviteleri / Biological and antimicrobial activities of pomegranate tissue extracts
ALSATAF, SEBA
(
2020
)
Farklı jelatin tipleri ve enzimlerin nar suyu durultma potansiyeli üzerine etkilerinin araştırılması / Investigation of pomegranate juice clarification potential of varied gelatin and enzyme types
ERDAL, MUSTAFA
(
2020
)
İsot üretiminde kullanılan biberlerin farklı olgunluk dönemlerinde bazı kalite parametrelerin belirlenmesi / Determination of the some quality parameters of peppers used in the production of isot during the different growi̇ng period
ÖGE, FATMA
(
2020
)
Şanlıurfa ilinde tüketime sunulan geleneksel yoğurtların mikrobiyotası ve mevzuat açısından değerlendirilmesi / The microbiota of traditional yoghurts consumed in Sanliurfa and evaluation of the yoghurt in terms of legislation
ÇETİN, ESRA
(
2020
)
Toplam kayıt 8, listelenen: 1-8
1
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt
Keşif
Yazar
AL, SÜMEYRA (1)
ALSATAF, SEBA (1)
AVKAN, FİRDEVS (1)
BADILLI, ABUZER GAFFAR (1)
ERDAL, MUSTAFA (1)
KIZIL, İBRAHİM (1)
ÇETİN, ESRA (1)
ÖGE, FATMA (1)
Konu
Gıda Mühendisliği = Food Engineering (8)
... Daha Fazla
Yayın Tarihi
2020 (8)
Mevcut Dosya(lar)
Evet (8)