Harran Üniversitesi Açık Erişim
Ara
Giriş
English
Türkçe
DSpace Ana Sayfası
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Ara:
Tüm DSpace
Enstitüler
Fakülteler
Kitaplar
Meslek Yüksek Okulları
Yüksekokullar
Filtreler
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Güncel Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Yeni Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Toplam 8 sonuç üzerinden gösterilen 8
(0.031 saniye)
Toplam kayıt 8, listelenen: 1-8
1
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Krem yapılı antepfıstığı ezmesi üretiminde antepfıstığı miktarının ve depolama koşullarının ürün kalitesi üzerine etkileri / The effects of the pistachio quantity and the storage conditions on the quality of the spreadable pistachio nut paste
GAMLI, ÖMER FARUK
(
2009
)
Güneydoğu Anadolu bölgesi koşullarında geliştirilen bazı ekmeklik buğday (Triticum aestivum L.) hatları ile yetiştirilen bazı buğday çeşitlerinin kalite özelliklerinin araştırılması / An investigation on the quality characteristics of some bread wheat advanced (Triticum aestivum L.)lines and wheat varieties grown under Souteastern Anatolia
MENDERİS, MEHMET
(
2006
)
Güneydoğu Anadolu bölgesi koşullarında geliştirilen bazı ekmeklik buğday (Triticum aestivum L.) hatları ile yetiştirilen bazı buğday çeşitlerinin kalite özelliklerinin araştırılması / An investigation on the quality characteristics of some bread wheat advanced (Triticum aestivum L.)lines and wheat varieties grown under Souteastern Anatolia
MENDERİS, MEHMET
(
2006
)
Probiyotik karakterli Lactobacillus acidophilus LA-5 ve Bifidobacterium bifidum BB-12'nin kaşar peynirinde haşlama ve kuru tuzlama işlemlerine karşı dirençlerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma / A study on viability of Lactobacillus acidophilus LA-5 and Bifidobacterium bifidum BB-12 against scalding and dry salting during kaşar cheese-making
UZUN, YAKUP SALİH
(
2006
)
Yağ içeriği ayarlanmış sütlerden ekzopolisakkarit üreten kültürlerle üretilen stirred yoğurtların bazı özellikleri / Some properties of stirred type yoghurts made from milk with adjusted fat content and added with exopolysaccharides-producing starter cultures
KORKMAZ, AZİZ
(
2006
)
Şanlıurfa yöresine özgü tırnaklı (düz) ekmeklerde bazı katkı maddelerinin ekmek kalitesine etkileri üzerine bir araştırma / A research on the effects of some additives on bread quality of "tirnakli (flat) ekmek" native to Şanliurfa
KÖTEN, MEHMET
(
2005
)
Sodyum aljinatla kapsüllenmiş bazı probiyotik bakterilerin stirred tip meyveli yoğurtlarda ve ın vitro koşullarda canlı kalma sürelerinin araştırılması / Research on the survivability of some probiotic cultures which are encapsulated with sodium alginate in stirred type fruit yogurts and in vitro conditions
EREN, LEYLA
(
2009
)
Farklı sıcaklıklarda depolanan Urfa peynirinin raf ömrünün tehlike analizi yöntemi ile saptanması / Estimating the shelf-life of Urfa cheeses ripened at different temperatures and in different brine concentrations by hazard analysis
DEMİREL, MUSTAFA
(
2009
)
Toplam kayıt 8, listelenen: 1-8
1
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt
Keşif
Yazar
MENDERİS, MEHMET (2)
DEMİREL, MUSTAFA (1)
EREN, LEYLA (1)
GAMLI, ÖMER FARUK (1)
KORKMAZ, AZİZ (1)
KÖTEN, MEHMET (1)
UZUN, YAKUP SALİH (1)
Konu
Gıda Mühendisliği = Food Engineering (8)
... Daha Fazla
Yayın Tarihi
2006 (4)
2009 (3)
2005 (1)
Mevcut Dosya(lar)
Evet (8)