Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
Türkçe
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Harran University
Search
Search:
All of DSpace
Enstitüler
Fakülteler
Kitaplar
Meslek Yüksek Okulları
Yüksekokullar
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 671-680 of 3908 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
...
65
66
67
68
69
70
71
...
391
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Şanlıurfa il merkezindeki lise öğrencilerinin sağlığı geliştirme davranışları ve ilişkili faktörler
Dağdeviren, Zeynep
2010
209 No'lu Haleb Şer'iyye Sicili (H. 1242 / M.1827) transkripsiyon ve değerlendirme
Vilgenoğlu, Hacer
2010
1980-1990 yılları arasında Türkiye'de mealcilik akımı
Ocakoğlu, Feride
2010
Kur'an ve sünnete göre insan bedenine yönelik estetik amaçlı müdahaleler
Uzak, Meryem
2006
Probiyotik karakterli Lactobacillus acidophilus LA-5 ve Bifidobacterium bifidum BB-12'nin kaşar peynirinde haşlama ve kuru tuzlama işlemlerine karşı dirençlerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma / A study on viability of Lactobacillus acidophilus LA-5 and Bifidobacterium bifidum BB-12 against scalding and dry salting during kaşar cheese-making
UZUN, YAKUP SALİH
2005
Aromatik diaminler temelinde tetradentat salisilaldiminlerin Cu(ıı) ve Co(ıı) komplekslerinin sentezi, kinetik, spektral ve elektrokimyasal özelliklerinin incelenmesi / Synthesis, spectroscopic and electrochemical properties of same metal complexes on the basis of tetradentate salcylaldimines derived from aromatic diamines
KAPLAN, ÖMER
2006
Yağ içeriği ayarlanmış sütlerden ekzopolisakkarit üreten kültürlerle üretilen stirred yoğurtların bazı özellikleri / Some properties of stirred type yoghurts made from milk with adjusted fat content and added with exopolysaccharides-producing starter cultures
KORKMAZ, AZİZ
2005
Potasyum tetraborat tetrahidratın kristalizasyon kinetiği / Crystallization kinetics of potassium tetraborate tetrahydrate
GÖÇMEN, MEHMET
2005
Sol-jel yöntemiyle indiyum kalay oksit (ITO) ince film üretimi / Preparation of indium tin oxide (ITO) thin films by using the sol-gel method
PALALI, ESRA
2010
Performans bütçe; AB ülke örnekleri ve Türkiye
Günbegi, Fehime
Discover
Author
36
Aksoy, Mustafa
35
Kürkçüoğlu, İbrahim Can
34
Açar, İzzet
21
Akpınar, Hüseyin
19
Yeşilova, Yavuz
14
Sabuncu, Ömer
12
Ak, Bekir Erol
12
Eroğlu, Atilla
12
Karaoğlanoğlu, Nurettin
11
Aydın, Mehmet Salih
.
next >
Subject
285
Ziraat = Agriculture
94
Kimya = Chemistry
64
Gıda Mühendisliği = Food Engineering
62
Din = Religion
59
Çevre Mühendisliği = Environmenta...
53
Biyoloji = Biology
45
Matematik = Mathematics
41
İnşaat Mühendisliği = Civil Engin...
35
Tarih = History
24
Makine Mühendisliği = Mechanical ...
.
next >
Date issued
1268
2020 - 2024
1882
2010 - 2019
507
2000 - 2009
163
1994 - 1999
Has File(s)
3819
true
1
false
.
next >