Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1351-1360 of 3908 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Suruç su tünelindeki geoteknik çalışmalar / Geotechnical investigations in Suruc water tunnelERTÜRK, SERKAN
2016Karolenj Krallığı / Carolingian KingdomBOZKURT DALGAN, GAMZE
2014Farklı deprem bölgelerinde inşaa edilecek konut binalarının maliyet analizi / Cost analysis on residential buildings built in different earthquake regionsGENÇ, YUSUF
2014Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesine başvuran gebelerde anemi sıklığı ve ilişkili faktörler / The prevalence of anemia and related factors in pregnant women admitted to Şanlıurfa Maternity HospitalKABALCIOĞLU, FERAY
2014Farklı kurutma ön işlemleri ve metodlarının doğranmış kuru soğanların kurutma kinetiği ve kalitesi üzerine etkisi / The effect of different drying processes and methods on drying kinetics and quality of pre-chopped onionsÇETİN, CENGİZ
2014İvesi spermasının biyo-fiziksel karakterinin tespiti / Department of reproduction and artificial insemination master thesisAGAS, İBRAHİM HALİL
2014Harran Ovası koşullarında farklı Lavanta (Lavandula spp.) türlerinin verim ve bazı bitkisel özelliklerinin belirlenmesi / Determining yield and some plant characters of different types of lavender (Lavandula spp.) under the Harran Plain conditionsBALYEMEZ, ÖMER EMRE
2014Birecik bölgesindeki koyunlarda bakır, çinko ve demir seviyelerinin araştırlması / An investigation of blood iron, copper and zinc levels in sheep at region of Bi̇reci̇kŞAHİN, MUSTAFA
2014Asimetrik grup içeren kobaloksim ve organokobaloksim bileşiklerinin sentezi, karakterizasyonu ve katalitik özelliklerinin incelenmesi / The synthesis, characterization and investigation of catalytic properties of asymmetric group containing cobaloxime and organocobaloxime compoundsKILIÇ, MEHMET VEYSİ
2013Farklı oranlarda β-glukon ve inilün ilavesinin kayısılı probiyotik fermente süt içeceğinin bazı özelliklerine etkileri / The effect of adition of different amounts of inulin and oats fibre on the properties of probiotik fermented milk beverage with apricotFERLİARSLAN, İSMET