Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
Türkçe
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Harran University
Search
Search:
All of DSpace
Enstitüler
Fakülteler
Kitaplar
Meslek Yüksek Okulları
Yüksekokullar
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 121-130 of 4219 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
...
10
11
12
13
14
15
16
...
422
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2014
Curcumin'in vasküler endotel hücrelerinde iskemi-reperfüzyonoluşturulan hasarının önlenmesinde etkinliğinin araştırlması / To determi̇ne i̇f curcumi̇n has the effecti̇veness of the preyenti̇on of vascular endotheli̇um cells i̇n ischemi̇a – reperfusions i̇njury of the
GEÇİCİ, SAKİNE
2014
Farklı oranlarda taurin ve inülin ilavesinin probiyotik yoğurt dondurmalarının fizikokimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik özelliklerine etkisi / The effects of addition of taurine and inuline on the physico-chemical, sensory and microbiological properties of probiotic yoghurt ice-cream
ALİBEKİROĞLU, REFİYE
2014
Antep fıstığı dal güvesi (Kermania pistaciella Amsel (Lepidoptera:Tineidae))'nin kitle yakalamasında feromon tuzaklarının etkinliği / Efficiency of pheromone mass-trapping method on pistachio twig borer (Kermania pistaciella Amsel (Lepidoptera:Tineidae))
YILDIRIM, YAKUP
2014
Urfa peynirinin tekstürel ve mikroyapısal özellikleri üzerine haşlama sıcaklığı ve süresinin etkilerinin araştırılması / Effects of scalding temperature and time on the textural and microstructural properties of Urfa cheese
ÇİÇEK, MEHMET
2015
Bazı şaraplık üzüm çeşitlerinde farklı zamanlarda uygulanan nanoteknolojik yaprak gübresinin verim ve bazı kalite unsurlarına etkisi / Effects of nanotechnology foliar fertilizers applied at different times of yield and some quality factors on some wine grape varieties
ADIGÜZEL, ALİ RIZA
2014
Yeni kahvaltılık bir ürün: Dut pekmezi kreması / A new breakfeast product: Mulberry molasses cream
IŞIK, SEFA
2014
Mineral tozları ve çevresel etkileri: Ergani (Diyarbakır) örneği / Mineral dusts and their environmental effects: A case study from Ergani (Diyarbakir)
KONUKSEVER, ÜMİT
2014
Kriz yönetimi ve psikolojik sermaye arasındaki ilişki /
ŞAHİN, ZEYNEP
2015
Şanlıurfa'da geleneksel olarak üretilen pul biberlerde aflatoksin oluşum aşamalarının belirlenmesi / Determination of aflatoxin formation stages in traditional red pepper produced in Şanlıurfa
ARSLANĞRAY, YUSUF
2014
Farklı sukroz seviyeleri ve inkubasyon sürelerinde hazırlanan fermente edilmiş doğal laktik asit sıvısının, laktik asit bakterileri ile yonca silajı kalitesine etkisi / The effect of pre-fermented lactic acid juice prepared with different levels of sucrose and incubation times on the lactic acid bacteria level and alfalfa silage quality
AYDIN, SADIK SERKAN
Discover
Author
36
Aksoy, Mustafa
35
Kürkçüoğlu, İbrahim Can
34
Açar, İzzet
21
Akpınar, Hüseyin
19
Yeşilova, Yavuz
14
Sabuncu, Ömer
12
Ak, Bekir Erol
12
Eroğlu, Atilla
12
Karaoğlanoğlu, Nurettin
11
Aydın, Mehmet Salih
.
next >
Subject
286
Ziraat = Agriculture
94
Kimya = Chemistry
64
Gıda Mühendisliği = Food Engineering
62
Din = Religion
59
Çevre Mühendisliği = Environmenta...
53
Biyoloji = Biology
45
Matematik = Mathematics
41
İnşaat Mühendisliği = Civil Engin...
35
Tarih = History
24
Makine Mühendisliği = Mechanical ...
.
next >
Date issued
1579
2020 - 2025
1882
2010 - 2019
507
2000 - 2009
163
1994 - 1999
Has File(s)
4130
true
1
false
.
next >