Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1041-1050 of 4208 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020İsot üretiminde kullanılan biberlerin farklı olgunluk dönemlerinde bazı kalite parametrelerin belirlenmesi / Determination of the some quality parameters of peppers used in the production of isot during the different growi̇ng periodÖGE, FATMA
2019Şanlıurfa'da buğdayın en uygun satış zamanının saptanması / Determination of wheat the best selling time in SanliurfaSAĞLAM, NURULLAH
2019Akasya yaprağının besleme değeri ve metan üretim potansiyelinin belirlenmesi / Determi̇nati̇on of nutri̇ti̇ve value and methane producti̇on potenti̇al of acacia leavesDEMİRKOL, İlkay
2020Diyarbakır il'i zirai ilaç bayilerinin mesleki ve bilgi durumunun araştırılması / Investigation of professional and information status of agricultural pesticide dealer in Diyarbakır provinceYALÇİN, Ali
2019Salisilik asidin soya (Glycine max. L. merr.) tohumlarının çimlenme ve gelişimine etkisi / The effect of salicylic acid on the germination and development of soybean (Glycine max. L. merr.) seedsTURA, AYŞE
2020Genetik algoritma ile ağırlıklandırılmış hibrit bir film öneri sistemi / A hybrid film recommendation system weighted with genetic algorithmSEYREK, HAMİT
2019Şanlıurfa ilinde farklı bağ terbiye sistemlerinin ekonomik yönden karşılaştırılması / Economic comparison of different vineyard finishing systems in Şanlıurfa provinceESER, BAVER
2019219 numaralı Urfa şer'iyye sicili'nin transkripsiyon ve değerlendirmesi (H. 1311-1312 / m. 1893-1895) / The transcription and evaluation of Urfa Sharia court record numbered 219 (H. 1311-1312 / m. 1893-1895)TEKİN, HATİCE
2020Derin öğrenme yöntemleri ile ayakkabı görüntülerinin sınıflandırılması / Classification of shoes images with deep learning methodsAYDİLEK, FATMA YEŞİM
2019Geleneksel yaprak peynirinin bazı karakteristik özelliklerinin tespit edilmesi ve olgun peynirin gıda güvenilirliği açısından değerlendirilmesi / Some characterristic properties of traditional leaf cheese and evaluation of mature cheese in terms of food safetyKESKİN, BİLAL