Fen Bilimleri Enstitüsü Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 901 to 920 of 2232
Issue DateTitleAuthor(s)
2023NİZİP VE MARDİN’DE YETİŞTİRİLEN BAZI YAĞLIK ZEYTİN (Olea Europaea L.) ÇEŞİTLERİNDEN ÜRETİLEN NATÜREL SIZMA ZEYTİNYAĞLARIN DEPOLAMA SIRASINDA KALİTE ÖZELLİKLERİNDE MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLERİN BELİRLENMESİAslan, Tuğba
2021ŞANLIURFA İLİ İÇME KULLANMA SULARININ FİZİKSEL KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN ARAŞTIRILMASIBayhan, İbrahim
2021Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi Sucul Alanlarının Zooplankton Faunasının Mevsimsel İncelenmesiÖztürk, Muhammed
2021ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ AÇISINDA ÜNİVERSİTESİTELERDE ACİL EYLEM PLANLARININ UYGULANABİLİRLİĞİ; HARRAN ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİErol, Burak
2021BAZI ORGANİK ATIKLARIN MERCİMEK BİTKİSİNE ETKİSİÖkten, Sevim
2021JEOTERMAL ENERJİ SİSTEMLERİNDE ANTİMON İÇEREN KABUKLAŞMANIN SENTEZİ VE KABUKLAŞMANIN AZALTILMASI İÇİN POTANSİYEL İNHİBİTÖRLERİN TEST EDİLMESİÇiftçi, Celal
2021FPGA TABANLI MIPS MİMARİSİNDE 32-BİT YERLİ MİKROİŞLEMCİ TASARIMIEren, Yusuf
2021ŞANLIURFA’DA YETİŞTİRİLEN EGE KÖKENLİ BAZI İNCİR ÇEŞİTLERİNİN TOPRAKTA BULUNAN BESİN MADDELERDİNDEN YARARLANMA DURUMLARININ BELİRLENMESİGüler, Aydın
2021GÜVERCİN GÜBRESİ, SOLUCAN GÜBRESİ VE TAVUK GÜBRESİNİN MERCİMEK (Lens culinaris Medic.) GELİŞİMİ ÜZERİNE ETKİSİGündüz, Cemile Ezgi
2021MARDİN İLİNDE YETİŞTİRİLEN BAZI ÜZÜM ÇEŞİTLERİNİN KURUTULMASINDA FARKLI KURUTMA ORTAMLARININ VE KÜL ORANLARININ KURU ÜZÜM KALİTESİNE ETKİLERİTimurağaoğlu, Hatice
2021ŞANLIURFA İLİNİ DİYARBAKIR - AKÇAKALEYE BAĞLAYAN KARAYOLU KENARINDAKİ TOPRAKLARDA MOTORLU TAŞITLARDANKAYNAKLANAN BAZI AĞIR METAL KİRLİLİĞİNİNBELİRLENMESİOca, Rukiye
2019MİKROBİYAL YAKIT HÜCRELERİ İLE EŞ ZAMANLI KARBON AZOT VE FOSFOR GİDERİMİErkan, Dilek
2021ŞANLIURFA EKOLOJİK ŞARTLARINDA BAZI PAMUK (Gossypium hirsutum L.) ÇEŞİTLERİNİN VERİM VE VERİM UNSURLARININ BELİRLENMESİCızzak, Mehmet
2019NİTRİKOKSİT UYGULAMASININ SICAKLIK STRESİ ALTINDA YETİŞEN SOYABİTKİSİNİN BÜYÜME VE GELİŞMESİ ÜZERİNE ETKİSİTekin, Havva Gizem
2019Bazı Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Şanlıurfa Koşullarında DeğerlendirilmesiAkkaya, Gökhan
2023MARDİN'DE FARKLı ETNİK GRUPLARDA YABANİ GıDA BİTKİLERİNİN GASTRONOMİK AÇıDAN ARAŞTıRıLMASıYılmaz, Abdullatif
2023CAPSICUM ANNUM (BİBER) BİTKİSİNİN ŞANLIURFA’DA GELENEKSEL KULLANIMI VE GIDA OLARAK ÜRETİM YÖNTEMLERİAslan, Mehmet
2021TEREYAĞI ERİTME SICAKLIĞININ ŞANLIURFA SADEYAĞININ (URFA YAĞI) KALİTE ÖZELLİKLERİNE OLAN ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASIKamacı, Sevda
2023METEOROLOJİK KURAKLIĞIN VE TRENDİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ: ARAS VE ÇORUH HAVZALARI ÖRNEĞİUncu, Elif Miraç
2018İKİNCİ ÜRÜN MISIRDAN SONRA BUĞDAYIN SIFIR TOPRAK İŞLEME YÖNTEMİYLE ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMABulut, Burhan
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 901 to 920 of 2232