Fen Bilimleri Enstitüsü
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 901 to 920 of 2232
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | NİZİP VE MARDİN’DE YETİŞTİRİLEN BAZI YAĞLIK ZEYTİN (Olea Europaea L.) ÇEŞİTLERİNDEN ÜRETİLEN NATÜREL SIZMA ZEYTİNYAĞLARIN DEPOLAMA SIRASINDA KALİTE ÖZELLİKLERİNDE MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLERİN BELİRLENMESİ | Aslan, Tuğba |
2021 | ŞANLIURFA İLİ İÇME KULLANMA SULARININ FİZİKSEL KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN ARAŞTIRILMASI | Bayhan, İbrahim |
2021 | Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi Sucul Alanlarının Zooplankton Faunasının Mevsimsel İncelenmesi | Öztürk, Muhammed |
2021 | ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ AÇISINDA ÜNİVERSİTESİTELERDE ACİL EYLEM PLANLARININ UYGULANABİLİRLİĞİ; HARRAN ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ | Erol, Burak |
2021 | BAZI ORGANİK ATIKLARIN MERCİMEK BİTKİSİNE ETKİSİ | Ökten, Sevim |
2021 | JEOTERMAL ENERJİ SİSTEMLERİNDE ANTİMON İÇEREN KABUKLAŞMANIN SENTEZİ VE KABUKLAŞMANIN AZALTILMASI İÇİN POTANSİYEL İNHİBİTÖRLERİN TEST EDİLMESİ | Çiftçi, Celal |
2021 | FPGA TABANLI MIPS MİMARİSİNDE 32-BİT YERLİ MİKROİŞLEMCİ TASARIMI | Eren, Yusuf |
2021 | ŞANLIURFA’DA YETİŞTİRİLEN EGE KÖKENLİ BAZI İNCİR ÇEŞİTLERİNİN TOPRAKTA BULUNAN BESİN MADDELERDİNDEN YARARLANMA DURUMLARININ BELİRLENMESİ | Güler, Aydın |
2021 | GÜVERCİN GÜBRESİ, SOLUCAN GÜBRESİ VE TAVUK GÜBRESİNİN MERCİMEK (Lens culinaris Medic.) GELİŞİMİ ÜZERİNE ETKİSİ | Gündüz, Cemile Ezgi |
2021 | MARDİN İLİNDE YETİŞTİRİLEN BAZI ÜZÜM ÇEŞİTLERİNİN KURUTULMASINDA FARKLI KURUTMA ORTAMLARININ VE KÜL ORANLARININ KURU ÜZÜM KALİTESİNE ETKİLERİ | Timurağaoğlu, Hatice |
2021 | ŞANLIURFA İLİNİ DİYARBAKIR - AKÇAKALEYE BAĞLAYAN KARAYOLU KENARINDAKİ TOPRAKLARDA MOTORLU TAŞITLARDANKAYNAKLANAN BAZI AĞIR METAL KİRLİLİĞİNİNBELİRLENMESİ | Oca, Rukiye |
2019 | MİKROBİYAL YAKIT HÜCRELERİ İLE EŞ ZAMANLI KARBON AZOT VE FOSFOR GİDERİMİ | Erkan, Dilek |
2021 | ŞANLIURFA EKOLOJİK ŞARTLARINDA BAZI PAMUK (Gossypium hirsutum L.) ÇEŞİTLERİNİN VERİM VE VERİM UNSURLARININ BELİRLENMESİ | Cızzak, Mehmet |
2019 | NİTRİKOKSİT UYGULAMASININ SICAKLIK STRESİ ALTINDA YETİŞEN SOYABİTKİSİNİN BÜYÜME VE GELİŞMESİ ÜZERİNE ETKİSİ | Tekin, Havva Gizem |
2019 | Bazı Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Şanlıurfa Koşullarında Değerlendirilmesi | Akkaya, Gökhan |
2023 | MARDİN'DE FARKLı ETNİK GRUPLARDA YABANİ GıDA BİTKİLERİNİN GASTRONOMİK AÇıDAN ARAŞTıRıLMASı | Yılmaz, Abdullatif |
2023 | CAPSICUM ANNUM (BİBER) BİTKİSİNİN ŞANLIURFA’DA GELENEKSEL KULLANIMI VE GIDA OLARAK ÜRETİM YÖNTEMLERİ | Aslan, Mehmet |
2021 | TEREYAĞI ERİTME SICAKLIĞININ ŞANLIURFA SADEYAĞININ (URFA YAĞI) KALİTE ÖZELLİKLERİNE OLAN ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI | Kamacı, Sevda |
2023 | METEOROLOJİK KURAKLIĞIN VE TRENDİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ: ARAS VE ÇORUH HAVZALARI ÖRNEĞİ | Uncu, Elif Miraç |
2018 | İKİNCİ ÜRÜN MISIRDAN SONRA BUĞDAYIN SIFIR TOPRAK İŞLEME YÖNTEMİYLE ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA | Bulut, Burhan |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 901 to 920 of 2232