Fen Bilimleri Enstitüsü
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 601 to 620 of 2246
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | ÇEVRE YÖNETİMİ; TÜRKİYE’NİN 2023 VİZYONU | Navruz, Mustafa |
2022 | GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ’NDE HAVA KALİTESİ PARAMETRELERİNİN CBS KULLANILARAK DEĞERLENDİRİLMESİ | Atbinici, Mutlu |
2022 | PIHTISI KIRILMIŞ PROBİYOTİK YOĞURT ÜRETİMİNDE Psyllium husk (KARNIYARIK OTU TOHUM KABUĞU TOZU)’DAN YAĞ İKAMESİ VE PREBİYOTİK OLARAK YARARLANMA OLANAKLARI | Çubukçu, Buşra |
2022 | ŞANLIURFA EKOLOJİK KOŞULLARINDA BAZI YAPRAK GÜBRESİ UYGULAMALARININ, PAMUĞUN (Gossypium hirsutum L.) VERİM VE VERİM ÖGELERİNE ETKİSİ | Sert, Mehmet Emin |
2022 | KAVRULMUŞ AMARANT UNU VE STEVİANIN KEK YAPIMINDA KULLANIMI | Alp, Orhan |
2022 | KOYUN VE İNEK SADEYAĞ (URFA YAĞI) KARIŞIMLARININ ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ | Özdemir, Suat |
2022 | GÜNCEL BARAJ KAZALARININ İRDELENMESİ YOLUYLA BARAJLARIN TİP VE TASARIM KRİTERLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ | Aba, Alin |
2019 | LEONARDİT İLE BİRLİKTE AZALTILMIŞ KİMYASAL GÜBRENİN TOPRAĞIN BAZI ÖZELLİKLERİ ve PAMUK BİTKİSİNİN KÜTLÜ VERİMİ ÜZERİNE ETKİSİ | Demir, Mustafa |
2021 | ŞANLIURFA’NIN SULAK ALAN FLORASI | Bozancı, Salih |
2021 | DİYARBAKIR YÖRESİNDE KEÇİLERİN BESLENMESİNDE KULLANILAN BAZI ÇALI VE AĞAÇ TÜRLERİNİN YEM DEĞERLERİNİN VE METAN ÜRETİM POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİ | Kaya, Mervan |
2019 | MERKEZİ ISITMA SİSTEMLERİNDE ISI İSTASYONU KULLANIMININ TEKNO EKONOMİK ANALİZİ | Babur, Emre Volkan |
2021 | FARKLI BİYOKÖMÜR UYGULAMALARININ (TÜTÜN SAPI, ZEYTİN POSASI) TINLI TOPRAKLARDA AMONYUM VE NİTRAT KAYBI ÜZERİNE OLAN ETKİSİNİN BELİRLENMESİ | Fırat, Zemzem |
2021 | BARAJ YIKILMASININ FARKLI TÜRBÜLANS MODELLERİ KULLANILARAK SAYISAL MODELLEMESİ | İşlek, Hüseyin |
2021 | DİCLE HAVZASINDAKİ METEOROLOJİK KURAKLIK TRENDİNİN YENİLİKÇİ ŞEN YÖNTEMİ İLE BELİRLENMESİ | Dinsever, Latif Doğan |
2021 | ŞANLIURFA KİREÇTAŞI TOZUNUN ÇİMENTO İKAMESİYLE BETONUN FİZİKSEL VE MEKANİK ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI | Yetim, Mustafa |
2021 | FARKLI OLGUNLAŞMA GRUPLARINDAN BAZI TANE MISIR (Zea mays L.) ÇEŞİTLERİNİN DİYARBAKIR KOŞULLARINDA EKİM ZAMANI YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ | Saruhan, Mehmet Ali |
2021 | BAZI VERİ MADENCİLİĞİ YÖNTEMLERİ İLE ELEKTRİK TÜKETİM TAHMİNİ | Yıldırım, Mustafa |
2021 | MARDİN İLİ BAĞCILIĞININ GENEL YAPISININ BELİRLENMESİ VE YEREL ÇEŞİTLERİN KISA AMPELOGRAFİK ÖZELLİKLERİ | Yalçın, Nurullah |
2021 | EKMEKLİK BUĞDAYDA (Triticum aestivum L.) YABANİ HARDAL (Sinapis arvensis L.) VE YULAFIN (Avena sterilis L.) VERİM, KALİTE VE KARLILIĞA ETKİSİ | Çelik, Ferhat |
2021 | MANDRAGORA L. (SOLANACEAE) BİTKİ TÜRLERİNİN İÇERİKLERİNİN TESPİT EDİLMESİ VE DAPHNİA MAGNA ÜZERİNE TOKSİK ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI | Karakaş, Hasan Hicri |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 601 to 620 of 2246