Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 561 to 580 of 2404
| Issue Date | Title | Author(s) |
| 2017 | MALATYA-DOĞANŞEHİR YÖRESİ KOYUNLARIN MOLEKÜLER FİLOGENETİK ANALİZİ | Arslan, Ali |
| 2020 | DİYARBAKIR İLİNDE SÜT SIĞIRCILIĞI YAPAN İŞLETMELERİN MEVCUT DURUMU | Barut, Maşallah |
| 2017 | ŞAROLE VE ESMER SIĞIRLARIN BÜYÜME ÖZELLİKLERİNİN BERTALANFFY MODELİ İLE KARŞILAŞTIRILMASI | Yazgan, Dudu |
| 2019 | DOĞAL SÜTE ALTERNATİF OLARAK YAVRU BÜYÜTME ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA | Soytürk, Mehmet |
| 1998 | DİYARBAKIR EKOLOJİK KOŞULLARINDA FARKLI EKİM ZAMANI VE EKİM SIKLIĞININ DİYAR-95 MOHUT ÇEŞİDİNİN VERİM VE VERİM KOMPONETLERİNE ETKİSİ ÜZRİNE BİR ARAŞTIRMA | TÜRK, ZÜBEYİR |
| 2020 | ŞANLIURFA DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ ÜYELERİNİN ÖRGÜTSEL MEMNUNİYETLERİ VE BEKLENTİLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA | Ayalp, Seyran |
| 2020 | NOHUTTA TÜR İÇİ MELEZLERDE ÇİÇEKLENME VE BAKLA BAĞLAMA ÖZELLİKLERİNİN KALITIMLARININ BELİRLENMESİ | Enüştekin, Bilal |
| 2021 | FARKLI ORGANĠK GÜBRELERĠN BEZELYE BĠTKĠSĠNDE (Pisum sativum L.) TOPRAK VE YAPRAKTAKĠ BESĠN ELEMENTĠ ÜZERĠNE ETKĠSĠ | Kaya, Esra |
| 2017 | FİZYOLOJİK VE MORFOLOJİK PARAMETRELER KULLANARAK HARRAN OVASI KOŞULLARINDA II. ÜRÜN SOYA [Glycine max (L.) Mer.] HAT VE ÇEŞİTLERİNİN VERİM VE KALİTE KRİTERLERİNİN BELİRLENMESİ | Erbil, Erdal |
| 2019 | ŞANLIURFA İLİ BİBER (Capsicum annuum L.) YETİŞTİRİLEN ALANLARDA FİTOPLAZMALARIN MOLEKÜLER YÖNTEMLERLE SAPTANMASI ve KARAKTERİZASYONU | Mezreli, Zehra |
| 2019 | FARKLI SULAMA SEVİYELERİ VE MİKORİZAL FUNGUS UYGULAMALARININ PATLICANDA (Solanum melongena L.) VERİM VE KALİTE ÜZERİNE ETKİLER | EKMEN, PELDA ASYA |
| 2021 | ŞANLIURFA'DA YETİŞEN KIRMIZI ACI BİBERDE (İSOT) DOĞAL RADYASYON MİKTARI TAYİNİ | Kabul, Mustafa |
| 2017 | GAP BÖLGESİ BİBER YETİŞTİRİCİLİĞİNDE KÖK ÇÜRÜKLÜK ETMENLERİNİN BELİRLENMESİ, ETKİN PATOJENİN MOLEKÜLER KARAKTERİZASYONU VE MÜCADELESİNDE MİKORİZANIN ETKİNLİĞİNİN ARAŞTIRILMASI | Bilgili, Ayşin |
| 2020 | BİYOKÖMÜRÜN SU STRESİNDE YETİŞEN DOMATES BİTKİSİNİN FİZYOLOJİK GELİŞMESİNE ve TOPRAĞIN BAZI ÖZELLİKLERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI | Nacar, Nur |
| 2020 | TUZ STRESİNDE YETİŞEN DOMATES BİTKİSİNİN FİZYOLOJİK GELİŞİMİ ve TOPRAĞIN BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE BİYOKÖMÜRÜN ETKİLERİ | Bülbül, Safiye |
| 2019 | TUZLU KOŞULLARDA YETİŞTİRİLEN DOMATESTE HUMİK ASİTİN BİTKİ GELİŞİMİ, VERİM, BAZI KALİTE ve BİYOKİMYASAL ÖZELLİKLER ÜZERİNE ETKİSİ | Aksoy, Esra |
| 2023 | FARKLI SULAMA DÜZEYLERİNİN DAMLA SULAMA YÖNTEMİ İLE YETİŞTİRİLEN KARPUZUN VERİM VE KALİTESİNE ETKİSİ | Anık, Murat |
| 2019 | FARKLI SULAMA SEVİYELERİNDE BİTKİ GELİŞİMİNİ ARTTIRAN KÖK BAKTERİLERİ UYGULAMALARININ BİBERDE (Capsicum annuum L.) VERİM ve KALİTEYE ETKİLERİ | Üstü, Gülsüm |
| 2021 | ŞANLIURFA’DA TÜKETİME SUNULAN MEYAN ŞERBETİ’NİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN ARAŞTIRILMASI | Gürlek, Hava |
| 2017 | MİKROENKAPSÜLE İNSTANT MEYAN KÖKÜ (Glycyrrhiza glabra L.) ŞERBETİ (ÇAYI) ÜRETİMİ ve DEPOLAMANIN KALİTE ÜZERİNE ETKİSİ | BAŞYİĞİT, Bülent |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 561 to 580 of 2404