Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11513/961| Başlık: | Farklı ambalaj ve depolama koşullarının antepfıstığı ezmesinin kalitesi üzerine etkisi / The effect of the different packaging and storage conditions on the quality of the pistachio nut paste |
| Yazarlar: | GAMLI, ÖMER FARUK |
| Anahtar kelimeler: | Konu:Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Ambalajlama = Packaging ; Antep fıstığı = Pistachio ; Depolama = Storage ; Gıda kalitesi = Food quality |
| Yayın Tarihi: | 2004 |
| URI: | http://hdl.handle.net/11513/961 |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Fen Bilimleri Enstitüsü |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| 175294.pdf | 7.05 MB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.