Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11513/961
Başlık: Farklı ambalaj ve depolama koşullarının antepfıstığı ezmesinin kalitesi üzerine etkisi / The effect of the different packaging and storage conditions on the quality of the pistachio nut paste
Yazarlar: GAMLI, ÖMER FARUK
Anahtar kelimeler: Konu:Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Ambalajlama = Packaging ; Antep fıstığı = Pistachio ; Depolama = Storage ; Gıda kalitesi = Food quality
Yayın Tarihi: 2004
URI: http://hdl.handle.net/11513/961
Koleksiyonlarda Görünür:Fen Bilimleri Enstitüsü

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
175294.pdf7.05 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.