Skip navigation
Ana Sayfa
Listele
Bölümler &
Koleksiyonlar
Browse Items by:
Yayın Tarihi
Yazar
Başlık
Konu
Yardım
Language
Türkçe
English
Oturum
DSpace'im
Güncelleme Al
Profil Düzenle
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Harran University
Arama
Arama:
Tüm DSpace
Enstitüler
Fen Bilimleri Enstitüsü
için
Mevcut filitreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Yeni bir arama başlat
Filitreleri ekleyin:
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Sonuçlar 1-4 den 4.
önceki
1
sonraki
Bulunan Öğeler:
Yayın Tarihi
Başlık
Yazar(lar)
2014
Geleneksel Diyarbakır örgü peynirinin karakteristik özelliklerinin tespit edilmesi ve gıda güvenliği açısından değerlendirilmesi / Characteristic properties of the traditional Di̇yarbakır örgü cheese and evaluation in terms of the food safety
HATİPOĞLU, ABDULKERİM
2014
Farklı kurutma ön işlemleri ve metodlarının doğranmış kuru soğanların kurutma kinetiği ve kalitesi üzerine etkisi / The effect of different drying processes and methods on drying kinetics and quality of pre-chopped onions
ÇETİN, CENGİZ
2014
Urfa peynirinin tekstürel ve mikroyapısal özellikleri üzerine haşlama sıcaklığı ve süresinin etkilerinin araştırılması / Effects of scalding temperature and time on the textural and microstructural properties of Urfa cheese
ÇİÇEK, MEHMET
2014
Adıyaman i̇li̇nde süt üreti̇m çi̇ftli̇kleri̇nde üreti̇len çi̇ğ sütler i̇le sokak sütleri̇ni̇n bazı ki̇myasal ve mi̇krobi̇yoloji̇k özelli̇kleri̇ni̇n beli̇rlenmesi̇ üzeri̇ne karşlaştırmaliı bi̇r araştırma / A comparative study on the determination of some chemical and microbiological properties of street milk and raw milk produced in milk farm in Adıyaman
YAPIK, ÖZNUR
Keşfet
Yazar
1
HATİPOĞLU, ABDULKERİM
1
YAPIK, ÖZNUR
1
ÇETİN, CENGİZ
1
ÇİÇEK, MEHMET
Has File(s)
4
true