Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.0 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Yağı azaltılmış fonksiyonel dondurma üretiminde süt tozu yerine nohut ununun kullanılabilme olanaklarının araştırılması / Investigation of possibilities of chickpea flour usage opportunities instead of milk powder in reduced fat functional ice cream productionBADILLI, ABUZER GAFFAR
2020Dondurma üretiminde süt tozuna ikame olarak bezelye protein izolatı kullanım olanakları / Usage of pea protein isolate instead of milk powder in ice cream productionAVKAN, FİRDEVS
2020Trüf mantarı (Tuber aestivum) Aroma ve Ekstresinin Mikro ve Nanoenkapsülasyonu / Nanoencapsulation and Micro of Truffle (Tuber aestivum) Aroma and ExtractAL, SÜMEYRA
2020Sürgün dönemi ve çeşidin çay ve demin mineral madde içeriğine etkisinin belirlenmesi / Determination of the impact of harvest and the variety of tea and infusion on mineral matter contentsKIZIL, İBRAHİM
2020Nar dokularından elde edilen ekstraktların biyolojik ve antimikrobiyal aktiviteleri / Biological and antimicrobial activities of pomegranate tissue extractsALSATAF, SEBA
2020Farklı jelatin tipleri ve enzimlerin nar suyu durultma potansiyeli üzerine etkilerinin araştırılması / Investigation of pomegranate juice clarification potential of varied gelatin and enzyme typesERDAL, MUSTAFA
2020İsot üretiminde kullanılan biberlerin farklı olgunluk dönemlerinde bazı kalite parametrelerin belirlenmesi / Determination of the some quality parameters of peppers used in the production of isot during the different growi̇ng periodÖGE, FATMA
2020Şanlıurfa ilinde tüketime sunulan geleneksel yoğurtların mikrobiyotası ve mevzuat açısından değerlendirilmesi / The microbiota of traditional yoghurts consumed in Sanliurfa and evaluation of the yoghurt in terms of legislationÇETİN, ESRA