Skip navigation
Ana Sayfa
Listele
Bölümler &
Koleksiyonlar
Browse Items by:
Yayın Tarihi
Yazar
Başlık
Konu
Yardım
Language
Türkçe
English
Oturum
DSpace'im
Güncelleme Al
Profil Düzenle
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Harran University
Arama
Arama:
Tüm DSpace
Enstitüler
Fen Bilimleri Enstitüsü
için
Mevcut filitreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Yeni bir arama başlat
Filitreleri ekleyin:
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Sonuçlar 1-5 den 5.
önceki
1
sonraki
Bulunan Öğeler:
Yayın Tarihi
Başlık
Yazar(lar)
2013
Peynir altı suyu tozu ve turunç ekstresi ilavesinin probiyotik yoğurtların bazı özelliklerine etkilerinin araştırılması / Investigation of the effects of addition of whey powder (Past) and bitter orange extract on the some properties of probiotic yogurt
ÇEVİK, GÜLÇİN
2013
Farklı üretim teknikleri ile üretilmiş nar pestilinde kurutma kinetiği, fenolik ve antosiyanin bileşiminin belirlenmesi / Determination of drying kinetics, phenolic and anthocyanin contents of pomegranate fruit pestil produced by different techniques
YÜKSEKKAYA, SULTAN
2013
Askorbik asit ve çilek ilavesinin probiyotik fermente süt içeceğinin bazı özellikleri üzerine etkileri / Ascorbic acid and its effect on some properties of strawberry fermented milk drink probiotic supplementation
BALCIOĞLU, HALİL
2013
Yoğurt üretiminde nane (Mentha species) ve kekik (Thymus vulgaris) ekstrelerinin kullanım olanaklarının araştırılması / The production of the yogurt investigating to mint (Mentha species) and thyme (Thymus vulgaris) extract usage possibilities
AKBAL, ZEYNEP
2013
Farklı oranlarda β-glukon ve inilün ilavesinin kayısılı probiyotik fermente süt içeceğinin bazı özelliklerine etkileri / The effect of adition of different amounts of inulin and oats fibre on the properties of probiotik fermented milk beverage with apricot
FERLİARSLAN, İSMET
Keşfet
Yazar
1
AKBAL, ZEYNEP
1
BALCIOĞLU, HALİL
1
FERLİARSLAN, İSMET
1
YÜKSEKKAYA, SULTAN
1
ÇEVİK, GÜLÇİN
Has File(s)
5
true