Arama


Mevcut filitreler:


Yeni bir arama başlat
Filitreleri ekleyin:

Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.


Sonuçlar 1-9 den 9.
  • önceki
  • 1
  • sonraki
Bulunan Öğeler:
Yayın TarihiBaşlıkYazar(lar)
2018Geleneksel peynirlerin üretimine uygun doğal starter kültürlerin üretimi ile bu kültürlerin laktik asit bakteri floralarının tanımlanması ve karakterizasyonu / Microbiological characteristics of traditional starter cultures and identification and characterization of lactic acid bacterial flora of these culturesŞENOCAK SORAN, GÜLTEN
2018Oryctolagus cuniculus kimozin geninin Pichia pastoris'te ekspresyonunun optimizasyonu / Optimization of Oryctolagus cuniculus chymosin gene expression in Pichia pastorisALİHANOĞLU, SELİN
2018Yağı azaltılmış dondurma üretiminde yağ ikamesi olarak mikrobiyal transglutaminazdan (MTG) yararlanma olanakları / The possibilities of the usage of microbial transglutaminase (MTF) enzyme as a fat substitude in reduced fat ice cream productionKUTLU, HAKKI BURA
2018Ardahan il ve ilçelerinde satışa sunulan çeçil (civil) peynirlerinin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri ile proteoliz düzeylerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma / A research on the microbiological andchemical properties with determination of proteolysis level of cecil (civil) cheeses sold in Ardahan marketsYENİYOL, ERDEM
2018Kabuk soymanın buğdayın bazı kalite özellikleri ile toplam fenolik madde ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi / Effects of wheat pearling on some quality characteristics of wheat and amount of total phenolic matter and antioxidant activityUYSAL, MERVE
2018Şanlıurfa'da satışa sunulan farklı tür sütlerden üretilen Şanlıurfa sadeyağlarının (Urfa yağı) kalite karakteristiklerinin belirlenmesi / Determination of quality characteristics of Sanliurfa beefs (Urfa oil) produced from different type miles presented in SanliurfaYOKUŞ, DİLEK
2018Depolama sıcaklığı ve zeytinyağı ilavesinin isot (Urfa biberi) ve kırmızı pul biberin bazı özellikleri üzerine etkisi / The effect of storage temperature and olive oil on the properties of isot and red pepper flakesÇETİNER, ESRA
2018Nohudun erişte kalitesine etkisi / Effect of chickpea on quality of noodlesKAYA, AYŞEGÜL
2018Kayısıda kullanılan bazı pestisitlerin farklı işleme yöntemleri sonrasında kalıntı durumunun belirlenmesi / Determination of residues levels of some pesticides used on apricots after different processing techniquesERBEY, ÖZNUR