Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 109 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Harran ovası organik üretim koşullarında organik ve mikrobiyal gübre uygulamalarının bazı pamuk çeşitlerinde (Gossypium hirsutum L.) tarımsal ve lif kalite özellikleri üzerine etkisi / The effect of organic and microbial fertilizer practices on agricultural characteristics and fiber quality of some cotton varieties (Gossypium hirsutum L.) under harran plain organic conditionsCEVHERİ, CEVHER İLHAN
2016Şanlıurfa pul biberlerinin (isot) üretim ve depolama aşamalarında meydana gelen bazı fizikokimyasal ve biyokimyasal değişimlerin saptanması / Determination of some physicochemical and biochemical properties of the traditional Şanlıurfa pepper spices (isot) during their production and storageKORKMAZ, AZİZ
2016Menengiç ve bazı sert kabuklu meyve dış kabuklarına ait ekstraktların antimikrobiyal ve antioksidan özelliklerinin belirlenmesi ve meyveli yoğurt üretiminde kullanımı / Determination of Menengiç and some nuts husk's antimicrobial and antioxcidant properties and use in fruit yogurt productionsDOĞAN, CEMHAN
2016Şanlıurfa ilinde yetiştiriciliği yapılan üzüm çeşitlerinin bazı fitokimyasal profillerinin belirlenmesi / Determination of some phytochemical profiles of grape varieties which are grown in Sanliurfa provincePOLAT, ASLI
2016İstiridye mantarından (Pleurotus ostreatus) mantar tozu ve cips üretiminin optimizasyonu / Optimization of mushroom powder and chips production from the oyster mushroom (Pleurotus ostreatus)DOĞAN, NURCAN
2016Farklı oran ve üretim aşamalarında mikrobiyal transglutaminaz ilavesinin yarım yağlı beyaz peynirin özellikleri üzerine etkileri / The effects of addition of micobial transglutaminase in different ratios on properties of white brined cheese at production stagesEREN KARAHAN, LEYLA
2016Melengiç (Pistacia terebinthus), buttum (Pistacia khinjuk) ve antepfıstığı (Pistacia vera) meyvelerinde kurutmanın bazı meyve özellikleri üzerine etkisiPolat, Seyfettin
2016Karmuç çayı su kalitesinin izlenmesiYıldırım Sönmez, Fatma
2016Melengiç (Pistacia terebinthus), buttum (Pistacia khinjuk) ve antepfıstığı (Pistacia vera) meyvelerinde kurutmanın bazı meyve özellikleri üzerine etkisi / Effect of drying on some properties of terebinth (Pistacia terebinthus), betoum (Pistacia khinjuk) and pistachio (Pistacia vera) fruitsPOLAT, SEYFETTİN
2016Şanlıurfa'da yetiştirilen Hicaz narda (Punica granatum Spp. ) çinko noksanlığının araştırılması / Zinc deficiency in hicaz pomegranate (Punicum granatum Spp.) grown in ŞanlıurfaÇALMAN, MAHMUT