Skip navigation
Ana Sayfa
Listele
Bölümler &
Koleksiyonlar
Browse Items by:
Yayın Tarihi
Yazar
Başlık
Konu
Yardım
Language
Türkçe
English
Oturum
DSpace'im
Güncelleme Al
Profil Düzenle
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Harran University
Arama
Arama:
Tüm DSpace
Enstitüler
Fen Bilimleri Enstitüsü
için
Mevcut filitreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Yeni bir arama başlat
Filitreleri ekleyin:
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Sonuçlar 1-8 den 8.
önceki
1
sonraki
Bulunan Öğeler:
Yayın Tarihi
Başlık
Yazar(lar)
2009
Krem yapılı antepfıstığı ezmesi üretiminde antepfıstığı miktarının ve depolama koşullarının ürün kalitesi üzerine etkileri / The effects of the pistachio quantity and the storage conditions on the quality of the spreadable pistachio nut paste
GAMLI, ÖMER FARUK
2006
Güneydoğu Anadolu bölgesi koşullarında geliştirilen bazı ekmeklik buğday (Triticum aestivum L.) hatları ile yetiştirilen bazı buğday çeşitlerinin kalite özelliklerinin araştırılması / An investigation on the quality characteristics of some bread wheat advanced (Triticum aestivum L.)lines and wheat varieties grown under Souteastern Anatolia
MENDERİS, MEHMET
2006
Güneydoğu Anadolu bölgesi koşullarında geliştirilen bazı ekmeklik buğday (Triticum aestivum L.) hatları ile yetiştirilen bazı buğday çeşitlerinin kalite özelliklerinin araştırılması / An investigation on the quality characteristics of some bread wheat advanced (Triticum aestivum L.)lines and wheat varieties grown under Souteastern Anatolia
MENDERİS, MEHMET
2006
Probiyotik karakterli Lactobacillus acidophilus LA-5 ve Bifidobacterium bifidum BB-12'nin kaşar peynirinde haşlama ve kuru tuzlama işlemlerine karşı dirençlerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma / A study on viability of Lactobacillus acidophilus LA-5 and Bifidobacterium bifidum BB-12 against scalding and dry salting during kaşar cheese-making
UZUN, YAKUP SALİH
2006
Yağ içeriği ayarlanmış sütlerden ekzopolisakkarit üreten kültürlerle üretilen stirred yoğurtların bazı özellikleri / Some properties of stirred type yoghurts made from milk with adjusted fat content and added with exopolysaccharides-producing starter cultures
KORKMAZ, AZİZ
2005
Şanlıurfa yöresine özgü tırnaklı (düz) ekmeklerde bazı katkı maddelerinin ekmek kalitesine etkileri üzerine bir araştırma / A research on the effects of some additives on bread quality of "tirnakli (flat) ekmek" native to Şanliurfa
KÖTEN, MEHMET
2009
Sodyum aljinatla kapsüllenmiş bazı probiyotik bakterilerin stirred tip meyveli yoğurtlarda ve ın vitro koşullarda canlı kalma sürelerinin araştırılması / Research on the survivability of some probiotic cultures which are encapsulated with sodium alginate in stirred type fruit yogurts and in vitro conditions
EREN, LEYLA
2009
Farklı sıcaklıklarda depolanan Urfa peynirinin raf ömrünün tehlike analizi yöntemi ile saptanması / Estimating the shelf-life of Urfa cheeses ripened at different temperatures and in different brine concentrations by hazard analysis
DEMİREL, MUSTAFA
Keşfet
Yazar
2
MENDERİS, MEHMET
1
DEMİREL, MUSTAFA
1
EREN, LEYLA
1
GAMLI, ÖMER FARUK
1
KORKMAZ, AZİZ
1
KÖTEN, MEHMET
1
UZUN, YAKUP SALİH
Yayın tarihi
4
2006
3
2009
1
2005