Arama


Mevcut filitreler:
Yeni bir arama başlat
Filitreleri ekleyin:

Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.


Sonuçlar 51-60 den 64.
Bulunan Öğeler:
Yayın TarihiBaşlıkYazar(lar)
2020Farklı jelatin tipleri ve enzimlerin nar suyu durultma potansiyeli üzerine etkilerinin araştırılması / Investigation of pomegranate juice clarification potential of varied gelatin and enzyme typesERDAL, MUSTAFA
2020İsot üretiminde kullanılan biberlerin farklı olgunluk dönemlerinde bazı kalite parametrelerin belirlenmesi / Determination of the some quality parameters of peppers used in the production of isot during the different growi̇ng periodÖGE, FATMA
2019Geleneksel yaprak peynirinin bazı karakteristik özelliklerinin tespit edilmesi ve olgun peynirin gıda güvenilirliği açısından değerlendirilmesi / Some characterristic properties of traditional leaf cheese and evaluation of mature cheese in terms of food safetyKESKİN, BİLAL
2019Geleneksel yaprak peynirinin bazı karakteristik özelliklerinin tespit edilmesi ve olgun peynirin gıda güvenilirliği açısından değerlendirilmesi / Some characterristic properties of traditional leaf cheese and evaluation of mature cheese in terms of food safetyKESKİN, BİLAL
2019Şanlıurfa Ceylanpınar Tarım Işletmesi Müdürlüğündeyetiştirilen ivesi ırkı koyun sütleri bileşiminde laktasyon dönemi boyunca meydana gelen değişmeler / Research of the changes of milk composition of Awassi sheep, which grown in Sanlıurfa Ceylanpınar Agricultural Enterprise General Directorate,during lactation periodUNAY, SULTAN
2019Dondurma üretiminde yağ ikamesi olarak yumurta akı ve sarısı tozundan yararlanma olanakları / The posibilities of usage of egg yolk and egg white powder as a fat replacers in ice cream productionALOĞLU, FETHİYE ŞEBNEM
2019Çiğ sütten üretilen yağı azaltılmış beyaz peynirin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri üzerine ışınlamanın etkisi / The effect of irrigation on some microbiological and chemical properties of white cheese oil reduced from raw milkVURAL YILDIZ, KEVSER
2019Stevia ikamesinin farklı tip un kombinasyonlarıyla birlikte Gaziantep kahkesinin kalite özelliklerine etkisi / Stevia substitutions' effect on some qualities of Gaziantep kahkesi with different types of flour combinationsTURAN, ŞENEL BUŞRA
2020Şanlıurfa ilinde tüketime sunulan geleneksel yoğurtların mikrobiyotası ve mevzuat açısından değerlendirilmesi / The microbiota of traditional yoghurts consumed in Sanliurfa and evaluation of the yoghurt in terms of legislationÇETİN, ESRA
2019Şanlıurfa'da yetiştirilen biberlerden elde edilen tohum yağının Arap zamkı ve maltodekstrin kompozisyonu ile enkapsülasyonu / Encapsulation of seed oil obtained from peppers grown in Sanliurfa region using Arabic gum and maltodextrin compositionsŞENGÜN, FATİH