Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
Türkçe
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Harran University
Search
Search:
All of DSpace
Enstitüler
Fen Bilimleri Enstitüsü
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 64 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
2
3
4
5
...
7
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2005
Şanlıurfa yöresine özgü tırnaklı (düz) ekmeklerde bazı katkı maddelerinin ekmek kalitesine etkileri üzerine bir araştırma / A research on the effects of some additives on bread quality of "tirnakli (flat) ekmek" native to Şanliurfa
KÖTEN, MEHMET
2009
Sodyum aljinatla kapsüllenmiş bazı probiyotik bakterilerin stirred tip meyveli yoğurtlarda ve ın vitro koşullarda canlı kalma sürelerinin araştırılması / Research on the survivability of some probiotic cultures which are encapsulated with sodium alginate in stirred type fruit yogurts and in vitro conditions
EREN, LEYLA
2009
Farklı sıcaklıklarda depolanan Urfa peynirinin raf ömrünün tehlike analizi yöntemi ile saptanması / Estimating the shelf-life of Urfa cheeses ripened at different temperatures and in different brine concentrations by hazard analysis
DEMİREL, MUSTAFA
2016
Melengiç (Pistacia terebinthus), buttum (Pistacia khinjuk) ve antepfıstığı (Pistacia vera) meyvelerinde kurutmanın bazı meyve özellikleri üzerine etkisi / Effect of drying on some properties of terebinth (Pistacia terebinthus), betoum (Pistacia khinjuk) and pistachio (Pistacia vera) fruits
POLAT, SEYFETTİN
2013
Peynir altı suyu tozu ve turunç ekstresi ilavesinin probiyotik yoğurtların bazı özelliklerine etkilerinin araştırılması / Investigation of the effects of addition of whey powder (Past) and bitter orange extract on the some properties of probiotic yogurt
ÇEVİK, GÜLÇİN
2012
Güneydoğu Anadolu bölgesinde yetiştirilen Zivzik ve Görümlü narlarının fizikokimyasal özelliklerinin belirlenmesi / Determination of physicochemical properties of pomegranates grown in Zivzik and Gorumlu regions of Southeast Anatolia
İZOL, GÜLŞAH
2012
Mikrokapsüllenen yaban mersini ekstraktının dondurmada ve in vitro koşullarda antioksidan kapasitesinin belirlenmesi / Microencapsulated blueberry of icecream and determination of antioxidant capacity in vitro
DÖLEK, PELİN
2012
Şanlıurfa piyasasında açıkta satılan Antep fıstıklarında (Pistacia vera) Salmonella tarama çalışması / Salmonella surveillance study in pistachios (Pistacia vera) which sold in Sanliurfa bazaar
GÜMÜŞ, ASLİYE
2012
Vişne (Prunus cerasus L.) posasından fenolik madde ekstraksiyonunun optimizasyonu / Optimization of phenolic compound extraction from sour cherry pomace (Prunus cerasus L.)
YILMAZ, FATİH MEHMET
2013
Farklı üretim teknikleri ile üretilmiş nar pestilinde kurutma kinetiği, fenolik ve antosiyanin bileşiminin belirlenmesi / Determination of drying kinetics, phenolic and anthocyanin contents of pomegranate fruit pestil produced by different techniques
YÜKSEKKAYA, SULTAN
Discover
Author
2
KESKİN, BİLAL
2
MENDERİS, MEHMET
1
AKBAL, ZEYNEP
1
AKYAR, GÜLBAHAR
1
AL, SÜMEYRA
1
ALİHANOĞLU, SELİN
1
ALOĞLU, FETHİYE ŞEBNEM
1
ALSATAF, SEBA
1
AVKAN, FİRDEVS
1
BADILLI, ABUZER GAFFAR
.
next >
Date issued
56
2010 - 2020
8
2005 - 2009
Has File(s)
64
true