Skip navigation
Ana Sayfa
Listele
Bölümler &
Koleksiyonlar
Browse Items by:
Yayın Tarihi
Yazar
Başlık
Konu
Yardım
Language
Türkçe
English
Oturum
DSpace'im
Güncelleme Al
Profil Düzenle
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Harran University
Arama
Arama:
Tüm DSpace
Enstitüler
Fen Bilimleri Enstitüsü
için
Mevcut filitreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Yeni bir arama başlat
Filitreleri ekleyin:
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Sonuçlar 61-64 den 64.
önceki
1
...
4
5
6
7
sonraki
Bulunan Öğeler:
Yayın Tarihi
Başlık
Yazar(lar)
2019
Çerkes peynirinin bazı özellikleri üzerine süt türü, sütün yağ oranı ve depolama süresinin etkilerinin araştırılması / Investigation of milk type, milk fat concent and storage time on some characterictics of Circassian cheese
TOKGÖZ, MİNE
2019
İçime hazır melengiç kahvesi ve depolama sırasında meydana gelen değişimler / Ready-to-drink melengiç coffee and changes during storage
BULUT, SARA
2019
Farklı oranlarda kinoa (Chenopodium quinoa Willd.) unu ilavesinin probiyotik yoğurtların fizikokimyasal, tekstürel, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi / The effect of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) flour in different rates addition on the physicochemical, textural, microbiological and sensory properties of probiotic yogurts
HAFİF, OĞUZHAN
2019
İsot üretiminde kullanılan biberlerin kurutulması sırasında bazı kalite parametrelerinin kinetik modellenmesi / Kinetic modeling of some quality parameters during drying of pepper used in İsot production
HABİBOĞLU ÖĞRETMEN, AYŞE FULYA
Keşfet
Yazar
2
KESKİN, BİLAL
2
MENDERİS, MEHMET
1
AKBAL, ZEYNEP
1
AKYAR, GÜLBAHAR
1
AL, SÜMEYRA
1
ALİHANOĞLU, SELİN
1
ALOĞLU, FETHİYE ŞEBNEM
1
ALSATAF, SEBA
1
AVKAN, FİRDEVS
1
BADILLI, ABUZER GAFFAR
.
sonraki >
Yayın tarihi
56
2010 - 2020
8
2005 - 2009