Arama


Mevcut filitreler:

Yeni bir arama başlat
Filitreleri ekleyin:

Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.


Sonuçlar 51-56 den 56.
Bulunan Öğeler:
Yayın TarihiBaşlıkYazar(lar)
2020Şanlıurfa ilinde tüketime sunulan geleneksel yoğurtların mikrobiyotası ve mevzuat açısından değerlendirilmesi / The microbiota of traditional yoghurts consumed in Sanliurfa and evaluation of the yoghurt in terms of legislationÇETİN, ESRA
2019Şanlıurfa'da yetiştirilen biberlerden elde edilen tohum yağının Arap zamkı ve maltodekstrin kompozisyonu ile enkapsülasyonu / Encapsulation of seed oil obtained from peppers grown in Sanliurfa region using Arabic gum and maltodextrin compositionsŞENGÜN, FATİH
2019Çerkes peynirinin bazı özellikleri üzerine süt türü, sütün yağ oranı ve depolama süresinin etkilerinin araştırılması / Investigation of milk type, milk fat concent and storage time on some characterictics of Circassian cheeseTOKGÖZ, MİNE
2019İçime hazır melengiç kahvesi ve depolama sırasında meydana gelen değişimler / Ready-to-drink melengiç coffee and changes during storageBULUT, SARA
2019Farklı oranlarda kinoa (Chenopodium quinoa Willd.) unu ilavesinin probiyotik yoğurtların fizikokimyasal, tekstürel, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi / The effect of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) flour in different rates addition on the physicochemical, textural, microbiological and sensory properties of probiotic yogurtsHAFİF, OĞUZHAN
2019İsot üretiminde kullanılan biberlerin kurutulması sırasında bazı kalite parametrelerinin kinetik modellenmesi / Kinetic modeling of some quality parameters during drying of pepper used in İsot productionHABİBOĞLU ÖĞRETMEN, AYŞE FULYA