Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-70 of 1047 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Pirinçte tağşişin kalite özelliklerine göre belirlenmesi ve piyasadaki pirinçlerin Türk gıda kodeksine uygunluğunun saptanması / Determining the rice adulteration according to quality properties and the eligibility to Turkish food codexYAZMAN, MEHMET METİN
2010Adıyaman Kuyulu meralarında farklı dozlarda çiftlik ve fosforlu gübrelemenin meraya etkisiYILDIRIM, Ömer Faruk
2010Topraktan Pseudomanas spp. izolasyonu ve antagonistik etkinliklerinin belirlenmesiGüler, İnci
2010Topraktaki radyonüklitler için etkin doz dönüşüm katsayılarının Monte Carlo Yöntemi ile hesaplanmasıBalos, Yunus
2010İçme sularının ozonla dezenfeksiyonunun mikrobiyal analiziAtgüden, Atiye
2010Çatlak içeren değişken kesitli kirişlerde titreşim probleminin sonlu elemanlar metoduyla modellenmesiHaskul, Mehmet
2015Farklı kurutma metodlarının pul biber kalitesi ve kurutma kinetiği üzerine etkisi / The effect of drying methods on the drying kinetics and quality of red pepperDAĞHAN, ŞAHABETTİN
2015İkinci ürün soya (Glycine max L.) tarımında farklı sıra arası ve azot dozlarının verim ve verim unsurlarına etkisi / Effect of different row spacing and nitrogen level on the yield and yield components of second crop soybean (Glycine max L.) cultivationİSTEMİL, HASAN
2010Kırıkkale ili kentsel alanında tüketicilerin tavuk ürünleri tüketim düzeyleri ve tüketim alışkanlıklarının incelenmesi üzerine bir araştırmaIşıklar, Naciye
2010AB uyum sürecinde şanlıurfa ili bulgur sanayinin mevcut durumu ve geleceğe yönelik beklentileri üzerine bir araştırmaCemgil, Polat