Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 41-48 of 48 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Dondurma üretiminde yağ ikamesi olarak yumurta akı ve sarısı tozundan yararlanma olanakları / The posibilities of usage of egg yolk and egg white powder as a fat replacers in ice cream productionALOĞLU, FETHİYE ŞEBNEM
2019Çiğ sütten üretilen yağı azaltılmış beyaz peynirin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri üzerine ışınlamanın etkisi / The effect of irrigation on some microbiological and chemical properties of white cheese oil reduced from raw milkVURAL YILDIZ, KEVSER
2019Stevia ikamesinin farklı tip un kombinasyonlarıyla birlikte Gaziantep kahkesinin kalite özelliklerine etkisi / Stevia substitutions' effect on some qualities of Gaziantep kahkesi with different types of flour combinationsTURAN, ŞENEL BUŞRA
2019Şanlıurfa'da yetiştirilen biberlerden elde edilen tohum yağının Arap zamkı ve maltodekstrin kompozisyonu ile enkapsülasyonu / Encapsulation of seed oil obtained from peppers grown in Sanliurfa region using Arabic gum and maltodextrin compositionsŞENGÜN, FATİH
2019Çerkes peynirinin bazı özellikleri üzerine süt türü, sütün yağ oranı ve depolama süresinin etkilerinin araştırılması / Investigation of milk type, milk fat concent and storage time on some characterictics of Circassian cheeseTOKGÖZ, MİNE
2019İçime hazır melengiç kahvesi ve depolama sırasında meydana gelen değişimler / Ready-to-drink melengiç coffee and changes during storageBULUT, SARA
2019Farklı oranlarda kinoa (Chenopodium quinoa Willd.) unu ilavesinin probiyotik yoğurtların fizikokimyasal, tekstürel, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi / The effect of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) flour in different rates addition on the physicochemical, textural, microbiological and sensory properties of probiotic yogurtsHAFİF, OĞUZHAN
2019İsot üretiminde kullanılan biberlerin kurutulması sırasında bazı kalite parametrelerinin kinetik modellenmesi / Kinetic modeling of some quality parameters during drying of pepper used in İsot productionHABİBOĞLU ÖĞRETMEN, AYŞE FULYA