Skip navigation
Ana Sayfa
Listele
Bölümler &
Koleksiyonlar
Browse Items by:
Yayın Tarihi
Yazar
Başlık
Konu
Yardım
Language
Türkçe
English
Oturum
DSpace'im
Güncelleme Al
Profil Düzenle
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Harran University
Arama
Arama:
Tüm DSpace
Enstitüler
Fen Bilimleri Enstitüsü
için
Mevcut filitreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Yeni bir arama başlat
Filitreleri ekleyin:
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Sonuçlar 21-30 den 48.
önceki
1
2
3
4
5
sonraki
Bulunan Öğeler:
Yayın Tarihi
Başlık
Yazar(lar)
2014
Adıyaman i̇li̇nde süt üreti̇m çi̇ftli̇kleri̇nde üreti̇len çi̇ğ sütler i̇le sokak sütleri̇ni̇n bazı ki̇myasal ve mi̇krobi̇yoloji̇k özelli̇kleri̇ni̇n beli̇rlenmesi̇ üzeri̇ne karşlaştırmaliı bi̇r araştırma / A comparative study on the determination of some chemical and microbiological properties of street milk and raw milk produced in milk farm in Adıyaman
YAPIK, ÖZNUR
2018
Ardahan il ve ilçelerinde satışa sunulan çeçil (civil) peynirlerinin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri ile proteoliz düzeylerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma / A research on the microbiological andchemical properties with determination of proteolysis level of cecil (civil) cheeses sold in Ardahan markets
YENİYOL, ERDEM
2018
Kabuk soymanın buğdayın bazı kalite özellikleri ile toplam fenolik madde ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi / Effects of wheat pearling on some quality characteristics of wheat and amount of total phenolic matter and antioxidant activity
UYSAL, MERVE
2018
Şanlıurfa'da satışa sunulan farklı tür sütlerden üretilen Şanlıurfa sadeyağlarının (Urfa yağı) kalite karakteristiklerinin belirlenmesi / Determination of quality characteristics of Sanliurfa beefs (Urfa oil) produced from different type miles presented in Sanliurfa
YOKUŞ, DİLEK
2018
Depolama sıcaklığı ve zeytinyağı ilavesinin isot (Urfa biberi) ve kırmızı pul biberin bazı özellikleri üzerine etkisi / The effect of storage temperature and olive oil on the properties of isot and red pepper flakes
ÇETİNER, ESRA
2018
Nohudun erişte kalitesine etkisi / Effect of chickpea on quality of noodles
KAYA, AYŞEGÜL
2018
Kayısıda kullanılan bazı pestisitlerin farklı işleme yöntemleri sonrasında kalıntı durumunun belirlenmesi / Determination of residues levels of some pesticides used on apricots after different processing techniques
ERBEY, ÖZNUR
2016
Melissa bitki ekstraktının dondurma üretiminde kullanım imkanının araştırılması / Investigation of possible use of Melissa officinalis extract in ice cream production
ÇINAR, MESUT
2019
Mısırın kurutulmasında ultrason ön işleminin etkisinin araştırılması / Investigation of the effect of ultrasonic pre-treatment on corn drying
KARABOĞA, ZANA
2019
Yeni bir izotonik içecek olarak; nar, kızılcık ve karadut suları ile zenginleştirilmiş elma suyu üretim olanakları / As a new kind of isotonic drinks; the possibilities of the production of apple juice enriched by pomegranate, cranberry and black mulberry juice
TOĞRUL, ÖZNUR
Keşfet
Yazar
2
KESKİN, BİLAL
1
AKBAL, ZEYNEP
1
AKYAR, GÜLBAHAR
1
ALİHANOĞLU, SELİN
1
ALOĞLU, FETHİYE ŞEBNEM
1
BALCIOĞLU, HALİL
1
BULUT, SARA
1
BÜDÜŞ, FATMA
1
DAĞHAN, ŞAHABETTİN
1
DOĞAN, CEMHAN
.
sonraki >
Yayın tarihi
20
2019
9
2018
5
2013
4
2012
4
2014
4
2016
2
2017
Has File(s)
48
true