Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 71-80 of 2185 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Şanlıurfa ilinde yetiştiriciliği yapılan üzüm çeşitlerinin bazı fitokimyasal profillerinin belirlenmesi / Determination of some phytochemical profiles of grape varieties which are grown in Sanliurfa provincePOLAT, ASLI
2018Geleneksel peynirlerin üretimine uygun doğal starter kültürlerin üretimi ile bu kültürlerin laktik asit bakteri floralarının tanımlanması ve karakterizasyonu / Microbiological characteristics of traditional starter cultures and identification and characterization of lactic acid bacterial flora of these culturesŞENOCAK SORAN, GÜLTEN
2018Enerji verimli alternatif yapı malzemelerinin ısıl performanslarının belirlenmesine yönelik deneysel yöntem geliştirilmesi / Development of an experimental method for determination of thermal performances of energy efficient alternative building materialsİŞIKER, YUSUF
2018Rulmanlı vidalı mil tahrikli robot tasarım ve imalatı / Bearing ball screw driven robot design and manufacturingKOÇ, SAVAŞ
2018GAP bölgesinde yetiştirilen bazı zeytin çeşitleri tozlayıcılarının moleküler markörlerle belirlenmesi / Determination of some olive varieties pollinators grown in GAP region with molecular markersKORKMAZ, ŞEHNAZ
2018Anaerobik biyoreaktörlerde atık çörek otundan (Nigella sativa) biyohidrojen eldesi verimliliğinin araştırılması / Research of the efficiency of biohydrogen gain from waste black cumin (Nigella sativa) in anaerobic bioreactorsDURSUN, NESRİN
2018Bazı pamuk (Gossypium hirsutum L.) genotiplerinin çoklu dizi (line X tester) melezlerinde tarımsal ve teknolojik özelliklerin kalıtımı / The inheritance of agricultural and technological properties of some cotton genotypes (Gossypium hirsutum L.) in line X tester hybridsÖZKAN, NAZİFE
2015Zeytinyağı sektörünün Gaziantep ilinde mevcut durumu ve ekonomik analizi / Present situation and economic analysis of olive oil sector in Gaziantep provinceSAKAR, ZEYNEP MÜJDE
2016İstiridye mantarından (Pleurotus ostreatus) mantar tozu ve cips üretiminin optimizasyonu / Optimization of mushroom powder and chips production from the oyster mushroom (Pleurotus ostreatus)DOĞAN, NURCAN
2016Farklı oran ve üretim aşamalarında mikrobiyal transglutaminaz ilavesinin yarım yağlı beyaz peynirin özellikleri üzerine etkileri / The effects of addition of micobial transglutaminase in different ratios on properties of white brined cheese at production stagesEREN KARAHAN, LEYLA