Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 681-690 of 2372 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Harran ovasından alınan bazı toprak örneklerinin x-ray ve spektroradyometre ile kil minerallerinin araştırılıp karşılaştırılması / Studying clay minerals by using x-ray and spectroradiometer in some soils from harran plainÜNSAL, BESTAMİ
2019Elementel sıvı kükürdün toprak üzerindeki etkileri / Effects of elemental liquid sulfur on soilKILIÇ, ABDULVAHAP
2019Şanlıurfa yöresinde biyogaz üretim yapılarının uygulanabilme olanaklarının araştırılması / Examininig of applicability posibilities of biogas productionstructures in Şanliurfa regionYILDIRIM, MEHMET
2019İkinci ürün koşullarında bazı ayçiçeği (helianthus annuus l.) çeşitlerinde farklı azot dozlarının verim ve verim unsurları üzerine etkisi / The effect of different nitrogen doses on yield and yield components of some sunflower (helianthus annuus l.) cultivars under second crop conditionsAYDOĞDU, AHMET
2019Bor ve çinko uygulamalarının pamuğun (gossypium hirsutum l.) verim ve verim unsurlarına etkisi / Effect of boron and zinc application on cotton (gossypium hirsutum l.) yield and yield componentsYILDIK, GÖKHAN
2019Florlu Schiff bazlarının pankreas kanseri hücre hatları üzerine antiproliferatif etkisinin cfse boyama metodu ile belirlenmesi / Determining of antiproliferative effects of flourinated Schiff bases on pancreatic cancer cell lines by using cfse staining methodsALAN, NİHAL
2019Nitrik oksit uygulamasının sıcaklık stresi altında yetişen soya bitkisinin büyüme ve gelişmesi üzerine etkisi / The effect of nitrical oxide application on the growth and development of growing soya plants under the temperature stressTEKİN, HAVVA GİZEM
2019Çerkes peynirinin bazı özellikleri üzerine süt türü, sütün yağ oranı ve depolama süresinin etkilerinin araştırılması / Investigation of milk type, milk fat concent and storage time on some characterictics of Circassian cheeseTOKGÖZ, MİNE
2019İçime hazır melengiç kahvesi ve depolama sırasında meydana gelen değişimler / Ready-to-drink melengiç coffee and changes during storageBULUT, SARA
2019Farklı oranlarda kinoa (Chenopodium quinoa Willd.) unu ilavesinin probiyotik yoğurtların fizikokimyasal, tekstürel, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi / The effect of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) flour in different rates addition on the physicochemical, textural, microbiological and sensory properties of probiotic yogurtsHAFİF, OĞUZHAN