Arama


Yeni bir arama başlat
Filitreleri ekleyin:

Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.


Sonuçlar 571-580 den 2372.
Bulunan Öğeler:
Yayın TarihiBaşlıkYazar(lar)
2020Nar dokularından elde edilen ekstraktların biyolojik ve antimikrobiyal aktiviteleri / Biological and antimicrobial activities of pomegranate tissue extractsALSATAF, SEBA
2020Ceylanpınar (Şanlıurfa) ilçesi elma bahçelerinde elma içkurdu [cydia pomonella (linaeus, 1758) (lepidoptera: tortricidae)]'nun ergin popülasyon gelişimi ve bulaşıklık oranlarının / Determination of population development and infestation rate of colding moth, [cydia pomonella (linnaeus, 1758) (lepidoptera:tortricidae)] in apple orchard in Ceylanpinar (Şanlıurfa)AKGÜL, Nesrin
2020Şanlıurfa'daki aktarlarda zayıflamak amacıyla kullanılan bitkilerin fitoterapi yönünden araştırılması / Investigation of plants used for weight loss in phytotherapy at herbal products in SanliurfaALKIŞ, AYŞE NUR
2020Trietil amin baz varlığında hekzaklorosiklotrifosfazen ile bazı formil fenol türevlerinin tepkimesinden oluşan organosiklotrifosfazenlerin yapısı / Structure of organocyclotriphosphazenes formed from the reaction of hexachlorocyclotriphosphazene and some formyl phenol derivatives in the presence of triethyl amine baseCANKATAR, SERCAN
2020Şanlıurfa ilinde antepfıstığı (pistacia vera L.) ağaçlarında viroid enfeksiyonlarının belirlenmesi / Determination of viroid infections on pistachio (pistacia vera L.) trees in Sanliurfa provinceALHASAN, MOHAMMAD
2020Üniversite sınavına giren öğrencilerin sınav sonuçlarının yapay zeka ile analizi ve değerlendirmesi: 2018 yılı Şanlıurfa ili örneği / Analysis and evaluation of the exam results of the students attending the university examination with artificial intelligence: 2018 Sanliurfa provinceTANKUŞ, SEDAT
2019Gıda ürünlerinde sentetik renklendiricilerin ultraduyarlı bir elektrot ile hızlı, doğru ve güvenilir bir şekilde saptanması / Rapid,accurate and reliable determination of synthetic colorants in food products using an ultra-sensitive electrodeAKBAŞ, EMİNE
2019Zeytin yaprağı ilavesi ile Ayvalık çeşidi zeytin meyvesinden üretilen natürel zeytinyağının oksidatif stabilitesinin belirlenmesi / Determination of oxidative stability of natural olive oil contained of olive leaf of Ayvalık varietiesDOĞRU, EMİNE
2020Endüstri 4.0 perspektifinde yapay sinir ağları kontrollü reaktif güç kompanzasyonu / Artificial neural networks controlled reactive power compensation in the perspective of industry4.0DOĞRUYOL, MEHMET BEDRİ
2020Bitümlü sıcak karışımların farklı iklim şartlarında bozulmasına filler etkisinin değerlendirilmesi / Evaluation the effect of the filler on the deterioration of the bituminous hot mixtures in climatic conditionsŞEKER, NUR ERDEM AKGÜL