Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11513/817
Başlık: | Yağsız yoğurtlarda transglutaminaz enzimi kullanımının yoğurdun tekstürel özellikleri üzerine etkileri / Effects of transglutaminase on textural properties of non-fat yoghurt |
Yazarlar: | KIRMACI, HÜSEYİN AVNİ |
Anahtar kelimeler: | Gıda Mühendisliği = Food Engineering Dizin:Tekstüre işlemi = Texturing ; Transglutaminaz = Transglutaminase ; Yoğurt = Yoghurt |
Yayın Tarihi: | 2005 |
URI: | http://hdl.handle.net/11513/817 |
Koleksiyonlarda Görünür: | Fen Bilimleri Enstitüsü |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
197736.pdf | 13.31 MB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.