Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 141-150 of 3936 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Cizre ilçesi yerleşmeleri / The settlement patterns of Cizre districtKARADEMİR, DİYAR
2014Sünnet'te "Eğitimde bireysel farklılıklar" ilkesi örnekleri / The examples of the principle of "Individual differences in education" in the sunnahYILMAZ, SERVET
2015Ayarlı kütle sönümleyici yerleştirilmiş yüksek minarelerin dinamik analizi / Dynamic analysis of high minarets on which tuned mass damper is placedTAŞ, GÖKÇE
2014Ahmed-i Hânî ve kelam ilmindeki yeri / Ahmed-i̇ Hânî and the science of kalamTURGUT, HÜSNÜ
2015Banach uzaylarında iterasyon dizileri için genişlemeyen dönüşümlerin yakınsaklık teoremleri / Convergence theorems for iteration sequences of nonexpansive mappings in Banach spacesKÖROĞLU, MUSTAFA
2015Şanlıurfa Balıklıgöl havzası karstik su kaynaklarının kalite parametrelerinin incelenmesi / Investigating the water quality parameters of Şanlıurfa Balıklıgöl Basin's karstic water sourcesYETİŞ, RECEP
2015Farklı konsantrasyonlardaki asetilsalisilik asitin lenfosit hücre kültürü ortamında genotoksisite ve oksidatif durum üzerine etkilerinin araştırılması / Effects of acetylsalicylic acid on genotoxicity and oxidative status at different concentrations on lymphocytes in in vitro conditionsTAŞKIN, SEYHAN
2015Timokinon, silimarin ve curcumin'in deneysel aortik iskemi-reperfüzyon modelinde terapötik etkilerinin araştırılması / Investigation of therapeutic effects of thymoquinone, slymarin and circumin on experimental aortic ischemia reperfusion modelYARDIMCI, MUSTAFA
2015Khapra böceği (Trogoderma granarium Everts) (Coleoptera:Dermestidae)'nin depolanmış mısırdaki farklı nem ve sıcaklık koşullarındaki zararı / The damage of the the khapra beetle on the maiz at the different humidity and temperatureİZOL, DUYGU GÜLRU
2015Probiyotik dondurmanın kalite özellikleri üzerine farklı oranlarda prebiyotik lif içeren stevia özü ilavesinin etkisi / Effect of adding different proportions of prebiotic stevia® extract on the quality characteristic of probiotic ice-creamKUŞÇU, HAKAN