Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1161-1170 of 3693 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Ma'mer b. Râşid'in (153/770) el-Câmi'i ve hocaları / Ma'mar b. Rashid, al-Jami and his hodjas (Masters)KILIÇ, HAMİT
2014Suruç ilçesindeki koyunlarda demir, bakır ve çinko seviyelerinin araştırılması / An investigation of blood iron, copper and zinc levels in sheep at region of suruçÇELİK, İBRAHİM HALİL
2014Zeyd b. Erkam'ın hayatı ve rivâyetleri / The life of Zaid b. Arkam and his narrationsABDULLAH, AHMET
2014Kentsel markalaşma faaliyetleri üzerine bir araştırma; Şanlıurfa örneği / A research on city branding activities; Example of ŞanliurfaOFLUOĞLU, MERVE
2014Nurettin Topçu'nun düşüncesinde temel felsefi ve ahlaki kavramlar / Philosophical and moral concepts in the thoughts of Nurettin TopçuKURT, HAMİT
2016İbn Sina'nın akıl-aşk ilişkisi / The relationship between reason-love in avicenna (İbn Sina)ÇELİK, YUNUS
2016Evli kadınlarda toplumsal cinsiyet rollerinin evlilikte sorun çözmeye ve doyuma etkisi / The effect of the social gender roles with the married women to the problem solving and marital satisfactionERDOĞAN, MENEKŞE
2013Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerinin psikolojik şiddet ile sosyal destek algıları arasındaki ilişkinin incelenmesi / Research on the relationship between the perceptions of the students on mobbing and social support on the college of the physical education and sport, Dicle UniversityDEMİR, SONGÜL
2014Curcumin'in vasküler endotel hücrelerinde iskemi-reperfüzyonoluşturulan hasarının önlenmesinde etkinliğinin araştırlması / To determi̇ne i̇f curcumi̇n has the effecti̇veness of the preyenti̇on of vascular endotheli̇um cells i̇n ischemi̇a – reperfusions i̇njury of theGEÇİCİ, SAKİNE
2014Farklı oranlarda taurin ve inülin ilavesinin probiyotik yoğurt dondurmalarının fizikokimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik özelliklerine etkisi / The effects of addition of taurine and inuline on the physico-chemical, sensory and microbiological properties of probiotic yoghurt ice-creamALİBEKİROĞLU, REFİYE