Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11513/789
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorKIRMACI, ZUHAL-
dc.date.accessioned2019-06-26T13:35:51Z-
dc.date.available2019-06-26T13:35:51Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11513/789-
dc.language.isotren_US
dc.subjectKonu:Gıda Mühendisliği = Food EngineeringDizin:Beyaz peynir = White cheese ; Koyun sütü = Sheep milk ; Yağ yerine geçen maddeler = Fat replacersen_US
dc.titleKoyun sütünden üretilen beyaz peynirlerde yağ ikame maddeleri kullanım olanaklarının araştırılması / Investıgation of fat replacers in the use of white cheese which were produced from sheep milken_US
dc.typeThesisen_US
Koleksiyonlarda Görünür:Fen Bilimleri Enstitüsü

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
196960.pdf1.17 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.