Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11513/789
Başlık: Koyun sütünden üretilen beyaz peynirlerde yağ ikame maddeleri kullanım olanaklarının araştırılması / Investıgation of fat replacers in the use of white cheese which were produced from sheep milk
Yazarlar: KIRMACI, ZUHAL
Anahtar kelimeler: Konu:Gıda Mühendisliği = Food EngineeringDizin:Beyaz peynir = White cheese ; Koyun sütü = Sheep milk ; Yağ yerine geçen maddeler = Fat replacers
Yayın Tarihi: 2006
URI: http://hdl.handle.net/11513/789
Koleksiyonlarda Görünür:Fen Bilimleri Enstitüsü

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
196960.pdf1.17 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.