Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11513/749
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorUZUN, YAKUP SALİH-
dc.date.accessioned2019-06-26T11:54:55Z-
dc.date.available2019-06-26T11:54:55Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11513/749-
dc.language.isotren_US
dc.subjectGıda Mühendisliği = Food Engineeringen_US
dc.titleProbiyotik karakterli Lactobacillus acidophilus LA-5 ve Bifidobacterium bifidum BB-12'nin kaşar peynirinde haşlama ve kuru tuzlama işlemlerine karşı dirençlerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma / A study on viability of Lactobacillus acidophilus LA-5 and Bifidobacterium bifidum BB-12 against scalding and dry salting during kaşar cheese-makingen_US
dc.typeThesisen_US
Koleksiyonlarda Görünür:Fen Bilimleri Enstitüsü

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
197713.pdf15.94 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.