Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11513/3124
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Yılmaztekin, Murat | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-15T07:57:20Z | - |
dc.date.available | 2023-06-15T07:57:20Z | - |
dc.date.issued | 2001 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11513/3124 | - |
dc.language.iso | tr | en_US |
dc.subject | Beyaz peynir,üretim | en_US |
dc.title | BEYAZ PEYNİR ÜRETİMİNDE Lactobacillus acidophilus VE Bifidobacterium bifidum'dan YARARLANMA OLANAKLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Koleksiyonlarda Görünür: | Fen Bilimleri Enstitüsü |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
114150.pdf | 4.1 MB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.