Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11513/3124
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorYılmaztekin, Murat-
dc.date.accessioned2023-06-15T07:57:20Z-
dc.date.available2023-06-15T07:57:20Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11513/3124-
dc.language.isotren_US
dc.subjectBeyaz peynir,üretimen_US
dc.titleBEYAZ PEYNİR ÜRETİMİNDE Lactobacillus acidophilus VE Bifidobacterium bifidum'dan YARARLANMA OLANAKLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMAen_US
dc.typeThesisen_US
Koleksiyonlarda Görünür:Fen Bilimleri Enstitüsü

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
114150.pdf4.1 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.