Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11513/3124| Başlık: | BEYAZ PEYNİR ÜRETİMİNDE Lactobacillus acidophilus VE Bifidobacterium bifidum'dan YARARLANMA OLANAKLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA |
| Yazarlar: | Yılmaztekin, Murat |
| Anahtar kelimeler: | Beyaz peynir,üretim |
| Yayın Tarihi: | 2001 |
| URI: | http://hdl.handle.net/11513/3124 |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Fen Bilimleri Enstitüsü |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| 114150.pdf | 4.1 MB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.